Artikelen

 1. Alles Over Vitamine C

  U hoort er veel over; vitamine C. Maar wat doet vitamine C nu eigenlijk precies? En hoe zorgt u ervoor dat u voldoende binnenkrijgt? Lees alles over vitamine C in dit artikel.

  Lees meer
 2. 5 Redenen om VitaePro te proberen

  Benieuwd naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Lees hieronder de 5 redenen om VitaePro te proberen!

  Lees meer
 3. 4 redenen waarom vitamine D belangrijk is voor een goede gezondheid

  Het is erg belangrijk om voldoende vitamine D in het lichaam te hebben. Hier lees je waarom!

  Lees meer
 4. Vitaminen en supplementen

  Vitaminen zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Wanneer u niet voldoende vitaminen binnenkrijgt door gezonde en gevarieerde voeding, kan het zinvol zijn om dit aan te vullen met een voedingssupplement.

  Lees meer
 5. Waarom hebben we antioxidanten nodig?

  het lichaam wordt 10.000 keer per dag aangevallen! De aanvallers: vrije radicalen. Antioxidanten beschermen de cellen tegen deze aanvallen.

  Lees meer
 6. Hoe zorgt u voor uw spieren?

  U gebruikt spieren bij staan, lopen, zitten of dansen - inderdaad, in alles wat u doet. Wist u dat een goede voeding uw spieren ook op een positieve manier kan beïnvloeden?

  Lees meer
 7. Langlaufer Hilde Pedersen zweert bij VitaePro

  Als voormalig langlaufer weet Hilde Gjermundshaug Pedersen veel over training en voeding. Ze heeft VitaePro gekozen als haar reguliere voedingssupplement.

  Lees meer
 8. 85% van de gebruikers ervaart een positief effect op spieren!

  VitaePro helpt duizenden mensen een actiever leven te leiden. En 85% van onze gebruikers ervaart een positief effect op hun spieren *.

  Lees meer
 9. Boswellia serrata helpt om uw gewrichten soepel te houden

  Boswellia serrata draagt bij aan comfortabele gewrichten*. Dit ingrediënt wordt in de Indiase geneeskunde al honderden jaren gebruikt voor behoud van soepele gewrichten.

  Lees meer
 10. Supplementen en lichaamsbeweging

  Er gebeurt veel in het lichaam als je traint. Lees meer over waarom supplementen goed kunnen zijn in combinatie met lichaamsbeweging.

  Lees meer
 11. Vitamine B12 - alles wat u moet weten over deze energie-vitamine

  Vitamine B12 is een veelzijdige vitamine, die belangrijk is voor veel functies in het lichaam. Lees hier waarom u niet zonder kunt.

  Lees meer