VitaePro viert 20 jaar supporter van bewegen

VitaePro helpt al 20 jaar mensen een actiever leven te leiden door middel van hoogwaardige ingrediënten met gedocumenteerde effecten. Dit jaar vieren we dat VitaePro 20 jaar op de markt is en wie jarig is trakteert!

Het VitaePro verhaal begint in 2002 bij twee Noren. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen vatten zij het idee op een voedingssupplement te maken dat soepele spieren en gewrichten zou ondersteunen. Om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden en de ultieme service te kunnen bieden wilden zij het product rechtstreeks aan de klant leveren, zonder dure tussenpersonen en winkels. Zo ontstond de automatisch bezorgservice waarmee ook vandaag nog VitaePro altijd tijdig bij u thuisbezorgd wordt. 

Ontwikkeling en kwaliteit 

Sinds het ontstaan van VitaePro zijn de kwaliteit en het effect altijd de grootste prioriteit geweest. De afgelopen 20 jaar is ons voedingssupplement continu doorontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo is de unieke samenstelling van antioxidanten, verschillende vitamines, essentiële omega-3 vetzuren DHA en EPA en Boswellia serrata ontstaan. 

20 jaar aan tevreden klanten 

Onze klanten zijn altijd het bewijs geweest dat VitaePro erin slaagt om mensen te helpen. Toen VitaePro 20 jaar geleden in Noorwegen werd gelanceerd, groeide het snel. Vandaag de dag hebben we meer dan 150.000 klanten en dat worden er nog steeds meer. 9 van de 10 zijn zo blij met het product dat ze het graag aanbevelen aan anderen*.  

We vieren 20 jaar VitaePro met onze klanten

Onze 20ste verjaardag vieren we graag met onze klanten. Daarom vragen we u als klant aan te geven hoe VitaePro u helpt. Nieuwe klant? Dan zijn we heel nieuwsgierig naar wat u van VitaePro verwacht. Doe mee en maak kans op één van de vele prijzen: 

 • 6x Cortina E-Nite MM N8 2022 e-bike (t.w.v. € 2.399)
  Actief, makkelijk en in stijl van A naar B? Daarvoor is de e-bike perfect. Het is het ideale vervoersmiddel om langere afstanden mee af te leggen en in de tussentijd lekker te genieten van de frisse buitenlucht. 
 • 9x Fitbit Versa 2 activity tracker (t.w.v. € 149,95)
  Vraagt u zich wel eens af hoeveel u op een dag beweegt? Ja? Dan is een activiteitenhorloge ideaal. Deze houdt bij hoeveel u beweegt. Zo kunt u gemakkelijk uw activiteitsniveau bijhouden en uzelf uitdagen om voorgaande resultaten te verbeteren 
 • 20x Lowe Alpine Edge 22 rugzak (t.w.v. € 59,95)
  Het is voorjaar, de zomer komt eraan... Tijd om naar buiten te gaan en lange wandelingen in de natuur te maken. Met deze handige rugzak, kunt u zorgeloos alle spullen kwijt. 

Meedoen? Word klant, geef op de actiepagina aan wat u van VitaePro verwacht en wie weet!

Doe mee >

Geen klant maar wel het feestje meevieren?

Uiteraard vieren we 20 jaar VitaePro het liefst met zoveel mogelijk mensen. Bent u nog geen VitaePro klant, maar viert u het feestje wel graag mee? Doe mee, schrijf u in voor de VitaeLab nieuwsbrief en maak kans op een van de volgende prijzen; 

 • 1x Fitbit Versa 2 activity tracker (t.w.v. € 149,95)
  Vraagt u zich wel eens af hoeveel u op een dag beweegt? Ja? Dan is een activiteitenhorloge ideaal. Deze trackt uw beweging. Zo kunt u gemakkelijk uw activiteitsniveau bijhouden en uzelf uitdagen om voorgaande resultaten te verbeteren 
 • 5x Jaarabonnement VitaePro (t.w.v. € 238,-)
  We hoeven u natuurlijk niet meer uit te leggen wat VitaePro is. Doe mee, win een jaarabonnement en probeer VitaePro zelf een jaar lang gratis! Wij weten zeker dat u daarna niet meer zonder wilt.

Doe mee >

Bekijk hier de actievoorwaarden.