VitaePro viert 20 jaar supporter van bewegen

VitaePro helpt al 20 jaar mensen een actiever leven te leiden door middel van hoogwaardige ingrediënten met gedocumenteerde effecten. Dit jaar vieren we dat VitaePro 20 jaar op de markt is.

Het VitaePro verhaal begint in 2002 bij twee Noren. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen vatten zij het idee op een voedingssupplement te maken dat soepele spieren en gewrichten zou ondersteunen. Om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden en de ultieme service te kunnen bieden wilden zij het product rechtstreeks aan de klant leveren, zonder dure tussenpersonen en winkels. Zo ontstond de automatisch bezorgservice waarmee ook vandaag nog VitaePro altijd tijdig bij u thuisbezorgd wordt. 

Ontwikkeling en kwaliteit 

Sinds het ontstaan van VitaePro zijn de kwaliteit en het effect altijd de grootste prioriteit geweest. De afgelopen 20 jaar is ons voedingssupplement continu doorontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo is de unieke samenstelling van antioxidanten, verschillende vitamines, essentiële omega-3 vetzuren DHA en EPA en Boswellia serrata ontstaan. 

20 jaar aan tevreden klanten 

Onze klanten zijn altijd het bewijs geweest dat VitaePro erin slaagt om mensen te helpen. Toen VitaePro 20 jaar geleden in Noorwegen werd gelanceerd, groeide het snel. Vandaag de dag hebben we meer dan 150.000 klanten en dat worden er nog steeds meer. 9 van de 10 zijn zo blij met het product dat ze het graag aanbevelen aan anderen*.  

VitaePro iets voor u?

Bent u benieuwd wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Doe dan nu de test en ontdek op welke manier VitaePro u zou kunnen ondersteunen.

Aan de hand van vragen over onder andere uw voeding en beweging leggen we uit hoe VitaePro zou kunnen helpen.

 

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Vernieuwde formule
  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 35,- Nu € 9,95