VP_VP_ALL_1920x455_1805_Hilde_GP_Portrait_Red_T-Shirt.jpg

Langlaufer Hilde Pedersen zweert bij VitaePro

Als voormalig langlaufer weet Hilde Gjermundshaug Pedersen veel over training en voeding. Ze heeft VitaePro gekozen als haar reguliere voedingssupplement.

Voor iemand die zich bezighoudt met lichaamsbeweging en voeding, is het belangrijk dat de ingrediënten van een voedingssupplement schoon en veilig zijn.

Hilde: “Ik ben me zeer bewust van gezond voedsel, dus het is voor mij belangrijk dat de ingrediënten in VitaePro veilig, schoon en grondig getest zijn. Na een grondige analyse kan ik concluderen dat dat zo is. Daarom gebruik ik VitaePro elke dag en het werkt voor mij!

Hilde vervolgt: “Ik begon met VitaePro in 2005 toen ik een actieve langlaufer was. Nu neem ik het omdat ik het zie als een goede aanvulling op mijn voeding om fit te blijven. Hoewel ik de langlaufcarrière achter de rug heb gezet, train ik nog wel steeds erg veel.”

Inmiddels ben ik ook grootmoeder. Daarom realiseer ik me extra hoe belangrijk het is om nog lang in goede gezondheid oud te worden, met de kleintjes! Ik zie VitaePro als een belangrijke aanvulling om mijn spieren en gewrichten soepel te houden en lekker fit te blijven.
5 redenen om VitaePro uit te proberen:

  • VitaePro bevat Boswellia serrata; dit houdt de gewrichten soepel1. Het voedingssupplement bevat natuurlijke, krachtige antioxidanten die de lichaamscellen beschermen, vitamine B12 die helpt vermoeidheid te verminderen, vitamine D is goed voor je spieren, evenals essentiële omega-3 vetzuren die goed zijn voor het hart2.
  • Als no.1 voedingssupplementen in Scandinavië voor spieren en gewrichten, heeft VitaePro meer dan 100.000 gebruikers - in totaal zijn 9 van de 10 klanten die VitaePro al meer dan een jaar gebruiken, zo tevreden dat ze VitaePro aanbevelen aan anderen!
  • VitaePro helpt duizenden mensen een actiever leven te leiden, en 85% van onze gebruikers ervaart een positief effect op spieren en gewrichten3.
  • VitaePro wordt direct aan u geleverd. Zonder tussenkomst van anderen. Daardoor kunnen we u een premium kwaliteit supplement leveren voor een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u VitaePro elke 2 maanden thuisbezorgd. Eenvoudig en handig!

Probeer VitaePro nu voor 9,95/mnd voor de eerste 2 maanden!

1. Evaluatie van de gezondheidsclaim door de EU is lopende
2. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
3. Gebaseerd op een klantenonderzoek (2019) bij 884 Noorse klanten die de vragen op een schaal van 1 tot 6 hebben beoordeeld.

Introductie aanbieding:

Betaal nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten per verpakking a 60 capsules (genoeg voor 2 maanden op basis van 1 capsule per dag). De reguliere abonnementsprijs is € 38,35 per zending, incl. verzendkosten. Deze prijs betaalt u voor de tweede en volgende zendingen.

U bespaart nu dus € 38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!

Selecteer hieronder het aantal gewenste verpakkingen. Kies 1 voor 1 capsule per dag, kies 2 voor 2 capsules per dag. Max. 2 voor de introductieprijs.

Verzendkosten
Totaal

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.