VP_VP_ALL_1920x455_1806_Capsuels_Varity_Plates.jpg

5 Redenen om VitaePro te proberen

Benieuwd naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Lees hieronder de 5 redenen om VitaePro te proberen!

Vitaminen zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Wanneer u niet voldoende vitaminen binnenkrijgt door gezonde en gevarieerde voeding, kan het zinvol zijn om dit aan te vullen met een voedingssupplement.

VitaePro is een uniek voedingssupplement dat al 15 jaar ontwikkeld en verbeterd wordt. Het is in die tijd uitgegroeid tot het nummer 1 supplement voor spieren en gewrichten van Scandinavie. Het bevat een unieke combinatie van ingrediënten die allemaal een gedocumenteerd effect hebben op verschillende lichaamsfuncties. Wij hebben vijf redenen voor u op een rij gezet om VitaePro te proberen.

1. VitaePro bevat actieve ingredienten voor spieren en gewrichten

Als je zelf in beweging blijft, blijft je wereld in beweging. Daar zijn we echt van overtuigd bij VitaePro. Om lekker te kunnen blijven bewegen, zijn gezonde spieren en gewrichten essentieel.

VitaePro bevat Boswellia serrata, een ingrediënt dat al honderden jaren in de Indiase geneeskunde gebruikt wordt voor behoud van soepele gewrichten*. Modern wetenschappelijk onderzoek erkent ook het effect van het extract op de gewrichten. Lees op onze pagina over Boswellia serrata meer over dit ingredient.

Vitamine D is goed voor de werking van de spieren, en dat is precies waarom wij het opgenomen hebben in ons supplement. Daarnaast bevat ons supplement Vitamine C, dat bijdraagt aan de normale vorming van collageen, wat van invloed is op de normale kraakbeenfunctie. 

2. VitaePro draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid en een normale energieconversie

Iedereen is graag in beweging en wil een actief leven leiden. VitaePro kan je daarbij helpen. De vitamine C en B12 in VitaePro helpen vermoeidheid te verminderen. Bovendien draagt vitamine B12 bij aan een normaal metabolisme en het normaal functioneren van het zenuwstelsel.

3. VitaePro draagt bij aan de normale werking van het hart**

Het lichaam heeft vetzuren als DHA en EPA nodig voor een normale werking van het hart. Ons lichaam kan die stoffen niet zelf aanmaken, en daarom moeten wij het uit onze voeding halen. DHA en EPA komt voor in vette vis, zoals zalm of markreel, maar veel mensen krijgen er onvoldoende van binnen. VitaePro bevat omega 3-verzuren DHA en EPA uit Calamarine, en draagt zo bij aan de normale werking van het hart**.

4. VitaePro helpt uw lichaam te beschermen

Het lichaam wordt 10.000 keer per dag aangevallen! De aanvallers: vrije radicalen. Antioxidanten beschermen de cellen tegen deze aanvallen.VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E die helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Selenium en vitamine C, D en B12 zorgen mede voor een goede weerstand. Lees op onze pagina over antioxidanten meer over waarom we die nodig hebben.

5. VitaePro biedt het gemak van een abonnement, maar de flexibiliteit van in de winkel kopen

Uit onderzoek blijkt dat onze klanten het meeste effect ervaren wanneer zij VitaePro langdurig en consistent gebruiken. Daarom hebben wij gekozen voor een abonnement en bezorgen wij VitaePro elke twee maanden bij u thuis. Zo weet u zeker dat u altijd VitaePro in huis heeft en niet per ongeluk een tijdje zonder hoeft. 

Ondanks dat VitaePro een abonnement is, heeft u alle vrijheid om op te zeggen wanneer u wilt. U zit dus nergens aan vast! Zelfs als u halverwege een strip bent kunt u besluiten te stoppen. Wanneer u het product terugstuurt krijgt u - indien u al betaald heeft - uw geld terug voor de nog niet genomen supplementen. Bovendien betalen wij de kosten voor het terugsturen. Het VitaePro abonnement is dus zonder risico voor u.

Lees op onze pagina over het wijzigen van uw abonnement meer over hoe makkelijk het is om het abonnement te wijzigen of te beeindigen.

Dat waren ze, de vijf redenen om VitaePro ook eens te proberen. VitaePro helpt duizenden mensen een actiever leven te leiden en 92% van onze gebruikers zou het aanbevelen***. Dat is ook de reden dat VitaePro het nummer 1 supplement van Scandinavie is voor spieren en gewrichten.

Wilt u het ook eens proberen? Bestel dan eenvoudig via het formulier op de pagina en ervaar VitaePro zelf.

↩ Terug naar alle artikelen

* Evaluatie van de gezondheidsclaim door de EU is lopende
** Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
*** Gebaseerd op een klantenonderzoek (2019) bij 884 Noorse klanten die de vragen op een schaal van 1 tot 6 hebben beoordeeld.

 

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische Bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 38,- Nu € 9,95