VL_VPP_EPI_Capsules_Hero_1920x455_25803.jpg

Werking

Vitaminen zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Wanneer u niet voldoende vitaminen binnenkrijgt door gezonde en gevarieerde voeding, kan het zinvol zijn om dit aan te vullen met een voedingssupplement. VitaePro bevat een unieke combinatie van ingrediënten met gedocumenteerd effect voor verschillende lichaamsfuncties.

De uitgekiende samenstelling bestaat uit sterke natuurlijke antioxidanten, verschillende vitamines, essentiële omega-3-vetzuren (DHA en EPA) en Boswellia Serrata, een plantenextract voor het welzijn van gewrichten*. De ingrediënten ondersteunen belangrijke functies van het lichaam op een veelzijdige manier.

VitaePro wordt veilig geproduceerd, volgens de de GMP-norm (Good Manufacturing Practice) en is gemaakt met behulp van goed gedocumenteerde grondstoffen van gerenommeerde leveranciers.

Wist je dat je dagelijks 650 spieren en 300 gewrichten gebruikt?

Wat VitaePro voor u kan doen

VitaePro bevat actieve, gedocumenteerde ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam:

  • GEWRICHTEN: VitaePro bevat Boswellia serrata, dit helpt om uw gewrichten soepel te houden*.
  • SPIEREN: VitaePro bevat vitamine D, goed voor de werking van de spieren.
  • HART: VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze hebben een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart**.
  • VERMOEIDHEID: VitaePro bevat ook vitamine B12 en C, deze helpen energie vrij te maken uit voeding.
  • BESCHERMING VAN CELLEN: VitaePro bevat vitamine E, seleen en vitamine C ter ondersteuning van de afweer van het lichaam.
  • WEERSTAND: VitaePro met vitamine B12, seleen, vitamine C & D zorgen mede voor een goede weerstand.

LEES MEER OVER

 

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende