kwaliteit_1322x540.jpg

VitaePro: gegarandeerde kwaliteitskeuze

Bij VitaeLab, producent van VitaePro, hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Net als u waarschijnlijk. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat hoge kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke pijlers zijn bij de ontwikkeling van onze producten.

Onze kwaliteitseisen

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Onze hoogwaardige, veilige voedingssupplementen leveren daar een bijdrage aan. 

De productie
Bij VitaeLab ontwikkelen, produceren, en vermarkten we al onze producten zelf. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van de producten van het begin tot het einde van de productieketen garanderen. De producten van VitaeLab zijn ontworpen en getest in Noorwegen en vervaardigd in Europa. Zowel de productie als het testen van onze producten wordt gestuurd door strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen.  

Om deze normen te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om onze producten te vervaardigen in overeenstemming met de richtlijnen van de GMP-norm (Good Manufacturing Practice). GMP is een richtlijn die goede productiepraktijken beschrijft voor onder meer voeding, cosmetica en medicijnen. Dit betekent dat alle productiestappen gestandaardiseerd, daarmee voldoet onze productie aan deze internationale GMP-richtlijnen.

Geen_Varken_Varkensvrij_Vitaelab_nl.pngGeproduceerd_zonder_Gluten_nl.pngGeproduceerd_zonder_Lactose_VitaeLab_nl.pngFriends_of_the_Sea.pngGMO_Vrij_nl.pngGMP_Good_Manufacturing_Practice_nl.pngNatuurlijke_Keuze_Vitaelab_nl.png

VitaePro
Ons meest bekende product is VitaePro. VitaePro is in 2002 ontwikkeld in Noorwegen en vandaag de dag één van de meest populaire voedingssupplementen in Scandinavië. Dit is mede het gevolg van jarenlange productontwikkeling, zoals hierboven beschreven. Daarbij blijven wij onderzoeken en ons vernieuwen, waardoor ook de samenstelling van VitaePro in de loop der jaren constant vernieuwd en verbeterd is. De ingrediënten in VitaePro zijn aantoonbaar effectief voor een aantal lichaamsfuncties. Ze hebben effect op onder andere spieren, gewrichten, weerstand, het hart, en het verminderen van vermoeidheid.  

VitaePro bevat gedocumenteerd actieve ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam.

Veilige en geteste ingrediënten
Alle ingrediënten in onze voedingssupplementen worden grondig getest voordat ze worden goedgekeurd als grondstof voor capsules. Dit wordt gedaan door onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Uitgebreide onderzoeken tonen aan dat alle ingrediënten in VitaePro veilig te gebruiken zijn. Alle ingrediënten in VitaePro komen van nature in onze voeding voor, behalve Boswellia serrata. Dit plantenextract wordt echter al duizenden jaren gebruikt zonder gerapporteerde bijwerkingen; talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat het kruid veilig is.   

Geen toevoegingen
Gedocumenteerd effectief
Natuurlijke ingrediënten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Vernieuwde formule
  • Voor spieren & gewrichten
  • Gedocumenteerd effectief
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 35,- Nu € 9,95

Meer over VitaePro?