Ingrediënten

VitaePro is een uniek voedingssupplement met ingrediënten die schoon, veilig en grondig getest zijn. Bovendien bevat VitaePro gedocumenteerd actieve ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam.

VitaePro is een voedingssupplement met een unieke combinatie van plantenextract, omega-3-vetzuren EPA en DHA, belangrijke vitamines en antioxidanten (o.a. vitamine C, E en selenium).

VitaePro wordt veilig geproduceerd, volgens de GMP-norm (Good Manufacturing Practice) en is gemaakt met behulp van goed gedocumenteerde grondstoffen van gerenommeerde leveranciers.

VitaePro bevat gedocumenteerd actieve ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam.

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 1 capsule  
Astaxanthine 2,0 mg  
Luteïne, zeaxanthine 7,2 mg  
Indiase wierook extract (Boswellia serrata) 100 mg  
Vitamine B12 2,5 µg 100%*
Vitamine C 120 mg 150%*
Vitamine D3 15 µg 300%*
Vitamine E 12 mg a-TE 100%*
Seleen 80 µg 146%*
Omega-3-vetzuren totaal (als triglyceriden)
- waarvan DHA
- waarvan EPA
130 mg
90 mg
35 mg
 

*Percentage van referentie-inname

Ingrediënten

Calamarine® (inktvis olie, bevat rozemarijn extract), capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol)), L-ascorbinezuur (vitamine C), Indiase wierook extract (Boswellia serrata), saffloerolie, plantenextract van Afrikaantjes (Tagetes erecta), D-alfa-tocoferol (vitamine E), bloedregenalg Haematococcus pluvialis, vulstof (siliciumdioxide), L-selenomethionine (seleen), emulgator (sojalecithinen), cholecalciferol (vitamine D), cyanocobalamine (vitamine B12), antioxidanten (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat).

Aanbevolen gebruik

1-2 capsules per dag voor personen boven de 10 jaar, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kinderen tussen de 3 en 10 jaar mogen maximaal 1 capsule per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

Geen_Varken_Varkensvrij_Vitaelab_nl.pngGeproduceerd_zonder_Gluten_nl.pngGeproduceerd_zonder_Lactose_VitaeLab_nl.pngFriends_of_the_Sea.pngGMO_Vrij_nl.pngGMP_Good_Manufacturing_Practice_nl.pngNatuurlijke_Keuze_Vitaelab_nl.png

Wetenschappelijk onderzoek

VitaePro is een voedingssupplement dat enkel gedocumenteerd actieve ingrediënten bevat die speciaal gericht zijn op spieren en gewrichten, het hart en die helpen vermoeidheid te verminderen.

Dat mogen wij niet zomaar zeggen: VitaePro moet aan strenge, door de Europese Unie opgelegde regelgeving voldoen. Die regelgeving is bedoeld om de consument duidelijkheid te verschaffen over de rol van ingredienten in supplementen bij het functioneren van het lichaam. Alles wat beloofd wordt in reclame uitingen en op verpakkingen moet wetenschappelijk getoetst zijn.

Benieuwd hoe dat werkt? Of welke onderzoeken er ten grondslag liggen aan de effecten die VitaePro beloofd?

Lees meer ➡

Proberen? Profiteer nu van het introductie aanbod!

Packshot-1990.jpg

Nieuwsgierig geworden naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductie aanbod! U start uw abonnement met een eerste zending met daarin 60 capsules VitaePro, goed voor twee maanden op basis van 1 dosis per dag.

U betaalt als nieuw lid nu slechts €19,90 incl. €2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere prijs voor VitaePro leden is €39,80 per zending, incl. verzendkosten. U bespaart nu dus €39.80 - €19.90 = €19,90 op uw eerste zending!