ingredienten_1322x540.jpg

Ingrediënten

VitaePro is een uniek voedingssupplement met ingrediënten die hoogwaardig, schoon en grondig getest zijn. Bovendien bevat VitaePro gedocumenteerd actieve ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam.

Over VitaePro

VitaePro is een voedingssupplement met een unieke combinatie van plantenextract, omega-3-vetzuren EPA en DHA, mangaan, belangrijke vitamines en antioxidanten (vitamine CE B12, mangaan en selenium).

VitaePro wordt geproduceerd volgens de GMP-norm (Good Manufacturing Practice) en is gemaakt met behulp van goed gedocumenteerde grondstoffen van gerenommeerde leveranciers.

VitaePro krijgt zijn donkerrode kleur door de astaxanthine in VitaePro. Astaxanthine is een carotenoïde; kleurstoffen die onder andere zorgen voor de oranjerode kleur van wortels en tomaten. Ook komt het voor in garnalen, schaaldieren, krill en microalgen. De astaxanthine in VitaePro is afkomstig van de microalg Haematococcus Pluvialis die we in IJsland kweken. De productie vindt plaats in een gesloten systeem onder strikte kwaliteitscontrole.

De kleur van de VitaePro capsule kan wat ongelijkmatig zijn, dit komt doordat de capsules transparant zijn. De gelatine waarvan de capsule gemaakt is is gemaakt van vis.

De plantaardige stoffen luteïne en zeaxanthine in VitaePro zijn afkomstig van de bloem Tagetes erecta. De plant komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika en wordt van oudsher in verschillende culturen gegeten.

De omega 3-vetzuren in VitaePro zijn afkomstig van Calamari, een soort inktvis die niet wordt bedreigd en daarom een ​​verantwoorde keuze is als bron van omega-3. Calamari bevat DHA wat gunstig is voor het hart, goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen *

* Het gunstige effect wordt bereikt door 250 mg DHA per dag te consumeren.

Vitamine E is een antioxidant die cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress. Vitamine E zit veelal in kleurrijke groenten en fruit, zoals rode paprika's, groene bladgroenten en gedroogde abrikozen. Andere bronnen van vitamine E zijn plantaardige oliën, volle granen, tarwekiemen en zemelen, noten en zaden. De vitamine E in VitaePro wordt gewonnen uit sojabonen.

Vitamine D is belangrijk voor het behoud van soepele spieren en sterke botten en tanden. Daarnaast ondersteunt vitamine D het immuunsysteem. De Vitamine D in VitaePro wordt gewonnen uit het vet in schapenwol (lanoline).

Mangaan is goed voor de aanmaak van kraakbeen en het behoud van sterke botten. Bovendien is mangaan een antioxidant en beschermt het uw gezonde cellen tegen oxidatieve stress.

VitaePro bevat ook polyfenolen uit olijfextract. U kent polyfenolen misschien als stoffen die voorkomen in extra vierge olijfolie, koffie, pure cacao en rode wijn. De polyfenolen in VitaePro komen uit olijfolie.  

VitaePro bevat gedocumenteerde ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam.

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 1 capsule  
Astaxanthine 2,0 mg  
Luteïne, zeaxanthine 7,2 mg  
Indiase wierook extract (Boswellia serrata) 125 mg  
Vitamine B12 2,5 µg 100%*
Vitamine C 80 mg 100%*
Vitamine D3 15 µg 300%*
Vitamine E 12 mg a-TE 100%*
Mangaan 2mg 100%*
Seleen 80 µg 146%*
Omega-3-vetzuren totaal (als triglyceriden)
- waarvan DHA
- waarvan EPA
130 mg
90 mg
35 mg
 
Hydroxytyrosol (polyfenolen uit olijfolie) 5 mg  

*Percentage van referentie-inname

Ingrediënten

Calamarine® (inktvisolie, bevat rozemarijn extract), capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), Indiase wierook extract (Boswellia serrata), L-ascorbinezuur (vitamine C), olijfolie, olijfextract (polyfenolen uit olijfolie), plantenextract van Afrikaantjes (Tagetes erecta), D-alfa-tocoferol (vitamine E), astaxanthine uit bloedregenalg Haematococcus pluvialis, vulstof (siliciumdioxide), L-selenomethionine (seleen), emulgator (sojalecithinen), mangaansulfaat (mangaan), cholecalciferol (vitamine D), cyanocobalamine (vitamine B12), antioxidanten (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat).

Aanbevolen gebruik

1-2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en voor kinderen onder de 14 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.

Geen_Varken_Varkensvrij_Vitaelab_nl.pngGeproduceerd_zonder_Gluten_nl.pngGeproduceerd_zonder_Lactose_VitaeLab_nl.pngFriends_of_the_Sea.pngGMO_Vrij_nl.pngGMP_Good_Manufacturing_Practice_nl.pngNatuurlijke_Keuze_Vitaelab_nl.png

Wetenschappelijk onderzoek

VitaePro is een voedingssupplement dat gedocumenteerd actieve ingrediënten bevat die speciaal gericht zijn op spieren en gewrichten, het hart en die helpen vermoeidheid te verminderen.

Dat mogen wij niet zomaar zeggen: VitaePro moet aan strenge, door de Europese Unie opgelegde regelgeving voldoen. Die regelgeving is bedoeld om de consument duidelijkheid te verschaffen over de rol van ingredienten in supplementen bij het functioneren van het lichaam. De claims die VitaePro maakt zijn wetenschappelijk onderbouwd, getoetst door de EFSA en goedgekeurd door de Europese Commissie.

Benieuwd hoe dat werkt? Of welke onderzoeken er ten grondslag liggen aan de effecten die VitaePro belooft?

Lees meer ➡

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Vernieuwde formule
  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 35,- Nu € 9,95

Meer over VitaePro?