Over VitaeLab

VitaeLab – specialist in supplementen

 • VitaeLab – specialist in supplementen
  Het voedingssupplement VitaePro wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab, uit Noorwegen. VitaeLab is opgericht in 2002 en maakt deel uit van de Noorse NutraQ. Productkwaliteit is belangrijk voor NutraQ, alle processen zijn ontworpen om exact exact de kwaliteit van alle producten op alle niveaus te waarborgen. Ons doel is om onze klanten de allerbeste voedingssupplementen aan te bieden die er zijn.

 • Hoogwaardige ingrediënten
  De ingrediënten in VitaePro zijn zorgvuldig geselecteerd, schoon, veilig en traceerbaar. Wij kozen er bijvoorbeeld voor omega-3-vetzuren te gebruiken van een "Friend of the Sea" gecertificeerde leverancier. Deze voldoet aan de eisen van duurzame vismethoden en bescherming van het ecosysteem. De omega-3-vetzuren die u terugvindt in de producten van VitaeLab zijn dus milieuvriendelijk omega-3.
 • Productie volgens Good Manufacturing Practice 
  De productie van onze ingrediënten vindt plaats volgens Good Manufacturing Practice (GMP). Dit is een richtlijn die een goede productie (kwaliteitscontrole, productie en testen) van onder andere voedsel, cosmetica en geneesmiddelen beschrijft. Dit betekent dat alle stappen in de productie gestandaardiseerd zijn en dat de productie voldoet aan de richtlijnen voor internationale GMP.
 • Kwaliteitsgarantie
  Ons kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze leveranciers voldoen aan de strengste normen en voorschriften. Dit omvat de ingrediënten en samenstelling die wordt gebruikt in VitaePro, evenals de uitgebreide wetenschappelijke documentatie en etikettering van de producten. VitaeLab volgt de internationale richtlijnen in de kwaliteitscontrole HACCP. Onze eigen afdeling Ontwikkeling en Kwaliteit heeft de taak ervoor te zorgen dat alle wet- en regelgeving wordt gevolgd. Dit omvat de ingrediënten van de producten, etikettering, marketing en documentatie van het effect van VitaePro.
 • Contact met de klantenservice
  De experts van de klantenservice van VitaeLab hebben veel ervaring en beantwoorden graag uw vragen. Zij kunnen u informeren over hoe de verschillende supplementen werken voor u en uw situatie. Als u vragen of opmerkingen hebt over onze voedingssupplementen, twijfel dan niet een neem contact op met één van onze experts.
 • Veelgestelde vragen
  Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 

  Telefoon: 
  020 308 2500
  Openingstijden: Werkdagen 08.30 – 16.30u
  Email: klantenservice@vitaelab.nl 

 • Mediarelaties
  Voor persvragen over ons bedrijf, onze producten of onze werknemers, bel  020 308 25 12 of stuur een e-mail naar media@vitaelab.com

 • Bedrijfsgegevens
  NutraQ B.V.
  BTW Nummer: NL859735837B01
  KvK Nummer: 73991988

 • Postadres
  NutraQ B.V.
  Postbus 8807
  1006 JA, Amsterdam
 • Vestigingsadres
  NutraQ B.V.
  Teleportboulevard 130 Unit 14
  1043 EJ, Amsterdam