Over onze klantervaringen

U komt op VitaePro en daarbuiten op verschillende plekken klantervaringen en recensies tegen. Op deze pagina leggen wij uit hoe deze recensies tot stand komen.

The Feedback Company

VitaePro werkt samen met The Feedback Company voor het objectief verzamelen van klantbeoordelingen. Wij nodigen onze klanten pro-actief via e-mail uit om een beoordeling achter te laten bij The Feedback Company, maar het staat iedereen vrij een beoordeling te schrijven. Als de beoordeling niet over het product gaat, of wij weten zeker dat de persoon die de beoordeling heeft geschreven VitaePro nooit gebruikt heeft dan geven we dat op de website van The Feedback Company aan of verwijderen de beoordeling. Negatieve beoordelingen worden nooit verwijderd. Op de website van The Feedback Company vindt u meer informatie over het review beleid.

Trustpilot

VitaePro werkt samen met Trustpilot voor het objectief verzamelen van klantbeoordelingen. Wij nodigen onze klanten pro-actief via e-mail uit om een beoordeling achter te laten bij Trustpilot, maar het staat iedereen vrij een beoordeling te schrijven. Als de beoordeling niet over het product gaat, of wij weten zeker dat de persoon die de beoordeling heeft geschreven VitaePro nooit gebruikt heeft dan geven we dat op de website van Trustpilot aan of verwijderen de beoordeling. Negatieve beoordelingen worden nooit verwijderd. Op de website van Trustpilot vindt u meer informatie over het review beleid.

Klantervaringen op VitaePro.nl

Op de pagina 'Klantervaringen' vindt u klantervaringen van door ons geselecteerde klanten. Deze klantervaringen worden ook gebruikt als advertentiemateriaal. De verhalen van deze klanten zijn echt en eigen, maar de manier waarop deze uitgesproken worden is afgestemd op wat er wel en niet toegestaan is door de Keuringsraad. Wilt u zelf uw ervaringen met VitaePro met Nederland delen in een TV, radio of digitale advertentie? Neem contact op met onze klantenservice.