Klantervaringen & Reviews

VitaePro helpt al duizenden mensen het leven te leiden dat zij graag willen. Uit onderzoek onder langdurige VitaePro-gebruikers blijkt zelfs dat 92% van hen VitaePro zou aanbevelen aan vrienden en familie.

feedbackcompany_20200918.jpg

The Feedback Company

In samenwerking met The Feedback Company verzamelen wij objectieve beoordelingen van onze klanten. Op basis van 115 beoordelingen scoort VitaePro een 7.9! U kunt alle reviews lezen op de website van The Feedback Company. 

Lees alle reviews bij The Feedback Company

Makkelijk te verkrijgen en weer op te zeggen. Voel me vitaler. Werken aan positieve gezondheid!

C. Hofs - Klant VitaePro

Ervaringen van onze klanten

Ewa Dufva: Het is een goede gewoonte geworden

Ewa is gepensioneerd en heeft een lekker actief leven. Lange wandelingen door het mooie Zweedse landschap, tuinieren, voetballen met haar kleinkinderen en ga zo maar door. Ze geniet met volle teugen van al het moois om haar heen.

Ewa gebruikt VitaePro al jaren en is erg blij dat ze ervoor heeft gekozen om het voedingssupplement te proberen als aanvulling op haar voeding. “Ik gebruik VitaePro elke dag, het is een goede gewoonte geworden waar ik mee door wil gaan. Het voelt goed voor mijn lichaam.'

Arne Ellefsen: VitaePro helpt mij mijn genzen te verleggen

Arne doet niets liever dan fietsen. In 2011 fietste hij van Gibraltar naar Noorwegen. Een tocht van 4.500 km waar hij slechts 25 dagen over deed. Hij neemt al jaren VitaePro en is ervan overtuigd dat het hem helpt te doen wat hij graag doet. 

Arne vertelt: "Ik hou ervan om grenzen te verleggen en mijn eigen lichaam uit te dagen. Voor mij is het belangrijk om een ​​positieve instelling te hebben, waarbij ik oplossingen zie in plaats van problemen. VitaePro helpt mij nog steeds alles uit elke race te halen."

Ik wil nog jaren actief blijven. Daarom neem ik VitaePro - elke dag!

Pertti Karppinen, drievoudig olympisch kampioen in het roeien

Louise Karlsson: Ik vul mijn voeding aan met VitaePro

Meervoudig Europees kampioene zwemmen Louise Karlsson probeert ook na haar sportcarriere. veel te blijven bewegen. Haar spieren en gewrichten zijn belangrijk voor haar en juist daarom neemt ze VitaePro als aanvulling op haar dieet.

Louise legt uit: "Actief zijn, gezond eten en in vorm zijn is altijd belangrijk voor me geweest. Dan kan ik kostbare tijd met mijn zoon doorbrengen en zijn tempo bijhouden".

Torstein Sørensen: Ik beveel het geregeld aan!

Torstein werkt met veel plezier bij een raamfabriek. De combinatie van lange werkdagen en een fysiek veeleisend beroep maken een gezond en fit lichaam belangrijk voor hem. Elke dag wordt er door hem zwaar getild en gewerkt in ongemakkelijke posities.  

Torstein vertelt: ‘Ik zag de VitaePro commercial op tv. En ik dacht: dat ik moet ik proberen! Ik wilde graag kijken of het iets voor mij kon zijn. Het is nu een aantal jaren geleden dat ik startte met VitaePro en ik beveel het geregeld aan aan anderen die zichzelf herkennen in mijn situatie.’

Anund Olsen: Ik voel me er fit bij!

‘Omdat lichaamsbeweging een levensstijl voor me is, is het belangrijk om een lichaam te hebben dat fit is.

Na het zien van de VitaePro's commercials tv, heb ik het geprobeerd. Ik gebruik VitaePro elke ochtend als aanvulling op het ontbijt, nu al een paar jaar. En ik kan het aanraden, ik voel me er fit bij!’.

Proberen? Profiteer nu van het introductie aanbod!

packshot-price.jpg

Nieuwsgierig geworden naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductie aanbod! U start met een eerste zending met daarin 60 capsules VitaePro, goed voor twee maanden op basis van 1 dosis per dag.

U betaalt nu slechts €19,90 incl. €2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere abonnementsprijs is €38,35 per zending, incl. verzendkosten. U bespaart nu dus €38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!