klantervaringen_1322x540.jpg

Klantervaringen & Reviews

VitaePro helpt al duizenden mensen het leven te leiden dat zij graag willen. Uit onderzoek onder langdurige VitaePro-gebruikers blijkt zelfs dat 92% van hen VitaePro zou aanbevelen aan vrienden en familie.

Herma: Het helpt mij fit en energiek te blijven

Herma dacht voedingssupplementen niet nodig te hebben. Ze sport veel en eet gezond. Maar haar hardlooptrainer raadde haar VitaePro aan als aanvulling op haar voeding en ze vertrouwt op zijn advies. Ze wil zich graag fit en energiek blijven doelen en VitaePro ondersteunt haar daarbij.

Jac: "Ik was sceptisch"

Jac is als oud burgermeester gewend om weloverwogen beslissingen te nemen. Hij was vooraf best sceptisch over voedingssupplementen: "Eerst zien dan geloven". Maar inmiddels is hij ervan overtuigd dat VitaePro goed is voor zijn spieren en gewrichten.

 

Mart & Monique: Wij merkten; het werkt dus echt voor ons

Mart en Monique doen niets liever dan erop uit trekken met hun camper. Aangekomen op hun bestemming wandelen ze graag, of verkennen ze de omgeving op de fiets. Om dat te kunnen blijven doen zorgen ze ervoor dat ze gezond eten, voldoende bewegen en ze vullen sinds 2019 hun voeding aan met VitaePro. 

Aggy: Ik kan niet anders zeggen dan het je blij maakt

Aggy begint haar ochtend altijd met yoga. Bewegen is voor haar erg belangrijk om goed voor haar lichaam te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Ze voelt zich door regelmatig te bewegen minder stijf en geniet van het leven. Aggy gebruikt al jaren VitaePro en is ervan overtuigd dat het de juiste aanvulling is op haar voeding om haar actieve leven te ondersteunen.

Ik wil gewoon soepel en energiek blijven. Daarom vul ik mijn voeding aan met VitaePro.

Ruud Gullit

Maria: Ik blijf VitaePro absoluut gebruiken

Maria heeft al sinds haar kinderjaren een passie voor paardrijden. Ze doet dit nog steeds met veel plezier en wil dat graag zo houden. Naarmate ze ouder werd merkte ze dat het paardrijden meer van haar lichaam ging vragen. Daarom heeft Maria twee jaar geleden besloten om VitaePro te proberen, een keus die zei nu iedereen zou aanraden.

Nico: Ik heb het gevoel dat VitaePro mij daarbij helpt

Nico is zowel voor zijn werk als in zijn vrije tijd veel in beweging. Het klussen geeft hem een gevoel van ontspanning. In zijn dagelijks leven verricht hij fysiek zwaar werk waardoor hij goed voor zijn lichaam wil zorgen. Juist om deze reden is Nico 3 jaar geleden begonnen met VitaePro. Hij heeft het gevoel dat VitaePro hem helpt soepel en sterk te blijven.

Aggy

Als yogadocent zorg ik natuurlijk extra goed voor mijn lichaam

"Bewegen is voor mij een dagelijkse levensbehoefte. Soepel zijn zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal makkelijker door het leven gaat. Het is fijn een supplement te hebben dat je daarin ondersteunt."

- Aggy

VitaePro iets voor u?

Bent u benieuwd wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Doe dan nu de test en ontdek op welke manier VitaePro u zou kunnen ondersteunen.

Aan de hand van vragen over onder andere uw voeding en beweging leggen we uit hoe VitaePro zou kunnen helpen.

 

Geen toevoegingen
Gedocumenteerd effectief
Natuurlijke ingrediënten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Vernieuwde formule
  • Voor spieren & gewrichten
  • Gedocumenteerd effectief
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 35,- Nu € 9,95

Meer over VitaePro?