opzeggen vitaepro

VitaePro opzeggen?

Het opzeggen van VitaePro is heel eenvoudig en kan op ieder moment, zelfs als u halverwege een strip bent kunt u besluiten te stoppen. Als u na het opzeggen de nog niet genomen supplementen terugstuurt betalen wij u hiervoor terug. Daarnaast betalen wij binnen Nederland de kosten voor het terugsturen. Opzeggen is te allen tijde kosteloos.

Om VitaePro op te zeggen neemt u contact op met onze klantenservice via 020 308 2500 of klantenservice@vitaelab.nl. Zij helpen u dan verder.

Let op: opzeggen via derde partijen

Er zijn derde partijen die aanbieden VitaePro voor u op te zeggen. Deze partijen bieden bijvoorbeeld standaard brieven aan of andere methoden om uw automatisch bezorgservice te beeindigen. Vaak rekenen deze partijen hier kosten voor. 

Opzeggen van VitaePro is altijd kosteloos en kan enkel via onze klantenservice. Maak daarom geen gebruik van deze diensten maar neem contact op met onze klantenservice via 020 308 2500 of via klantenservice@vitaelab.nl

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over VitaePro? Over het gebruik, de ingrediënten of de Automatische Bezorgservice? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over VitaePro. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.