faq-payments_1322x540.jpg

Betalingen

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over het betalen van het VitaePro abonnement. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op de experts van onze klantenservice: 020 308 2500 (werkdagen 08:30-16:30u).

Wat kost VitaePro?

De reguliere abonnementsprijs is € 38,- per zes weken, incl. verzendkosten. Het introductieaanbod is 44 capsules (goed voor zes weken, o.b.v. 1 dosis/dag) voor € 9,95 incl. €4,25 verzendkosten. Deze en alle prijzen op VitaePro.nl zijn inclusief BTW.

Hoe betaal ik voor VitaePro?

U betaalt achteraf. De factuur wordt samen met uw levering aan u verzonden. U hebt 20 dagen na ontvangst van uw pakket om in alle rust te betalen. We zullen u nooit om gevoelige informatie vragen, zoals account- of kredietinformatie, daarom gebruiken wij de factuur. Vervaldatum op de factuur is gebaseerd op uw bestellingsdatum. In geval van niet-tijdige betaling sturen wij u een betalingsherinnering. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Zijn er extra of verborgen kosten?

De prijs voor de VitaePro Automatische Bezorgservice bestaat uit de kosten voor de capsules en verzendkosten. Verder zijn er geen additionele kosten. Indien meerdere personen binnen hetzelfde huishouden producten bij ons bestellen, verpakken we de producten zo veel mogelijk samen. Hetzelfde geldt als u meerdere maanden tegelijkertijd bestelt. Neem daarover contact op met de klantenservice.

Wordt VitaePro vergoed door mijn zorgverzekering?

Nee, VitaePro wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. VitaePro is een voedingssuppelement ter aanvulling op uw dieet voor het behoud van soepele spieren en gewrichten. Ondanks dat de werking van de ingredienten in VitaePro goed gedocumenteerd zijn, is het absoluut geen medicijn. Daarom wordt VitaePro dan ook niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

cs-banner.png

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische Bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 38,- Nu € 9,95