VitaePro website - Dancer - optie 1.jpg

Gezondheidsclaims

Vitaminen zijn van groot belang voor ons lichaam. Daarom is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Toch kan het zinvol zijn om uw voeding aan te vullen met een voedingssupplement. VitaePro bevat een unieke combinatie van gedocumenteerd actieve ingrediënten voor verschillende lichaamsfuncties.

Hoe zou VitaePro u kunnen helpen?

Als u zelf in beweging blijft, blijft uw wereld in beweging, daar zijn we echt van overtuigd bij VitaePro. Om lekker te kunnen blijven bewegen, zijn gezonde spieren en gewrichten essentieel. Het is belangrijk veel te bewegen en gezond en gevarieerd te eten. VitaePro is ontwikkeld als aanvulling op uw voeding juist met uw spieren en gewrichten in gedachten.

De uitgekiende samenstelling bevat natuurlijke antioxidanten zoals mangaan, verschillende vitamines, essentiële omega-3-vetzuren (DHA en EPA) en Boswellia Serrata, een plantenextract voor het welzijn van gewrichten*. Deze ingrediënten ondersteunen belangrijke functies van het lichaam op een veelzijdige manier.

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Voor het behoud van soepele gewrichten

VitaePro bevat Boswellia serrata, een ingrediënt dat al honderden jaren in de Indiase geneeskunde gebruikt wordt voor behoud van soepele gewrichten*

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Het is goed voor de werking van spieren

Vitamine D is goed voor de werking van de spieren, en dat is precies waarom wij het opgenomen hebben in ons supplement. Daarnaast bevat VitaePro vitamine C, wat bijdraagt aan de normale vorming van collageen, dat van invloed is op de normale kraakbeenfunctie.

Het is goed voor de aanmaak van kraakbeen

De mangaan in VitaePro is goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in uw gewrichten. Daarnaast is mangaan belangrijk voor het behoud van sterke botten. Mangaan is een antioxidant en beschermt gezonde cellen en weefsels in uw lichaam.

Het is goed voor het hart*

Het lichaam heeft vetzuren als DHA en EPA nodig voor een normale werking van het hart. Ons lichaam kan die stoffen niet zelf aanmaken en daarom wordt het aanbevolen om minimaal twee keer per week vette vis te eten, zoals zalm of markreel. VitaePro bevat ter aanvulling van uw voeding omega 3-vetzuren DHA en EPA en heeft zo een gunstige invloed op het hart*.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

Het is goed voor uw immuunsysteem

Uw immuunsysteem beschermt uw lichaam tegen schadelijke externe factoren zoals schimmels, bacteriën, parasieten en virussen. De vitamine B12, seleen, vitamine C & D in VitaePro zorgen mede voor een goede weerstand.

Het draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid

Iedereen is graag in beweging en wil een actief leven leiden. De vitamine C en B12 in VitaePro helpen vermoeidheid te verminderen. Bovendien ondersteunt vitamine B12 het energieniveau en is het goed voor het zenuwstelsel.

Het helpt uw lichaam zich te beschermen

VitaePro's antioxidanten selenium, vitamine C en E beschermen cellen tegen oxidatieve stress. Antioxidanten vangen vrije radicalen weg. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Zo kunnen antioxidanten helpen tegen deze beschadiging.

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Vernieuwde formule
  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 35,- Nu € 9,95

Meer over VitaePro?