over-vitaepro_1322x540.jpg

Werking & Effecten

Vitaminen zijn van groot belang voor ons lichaam. Daarom is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Toch kan het zinvol zijn om uw voeding aan te vullen met een voedingssupplement. VitaePro bevat een unieke combinatie van gedocumenteerd actieve ingrediënten voor verschillende lichaamsfuncties.

Wat VitaePro voor u kan doen?

Als u zelf in beweging blijft, blijft uw wereld in beweging, daar zijn we echt van overtuigd bij VitaePro. Om lekker te kunnen blijven bewegen, zijn gezonde spieren en gewrichten essentieel. Daarom is VitaePro in eerste instantie ontwikkeld met juist uw spieren en gewrichten in gedachten.

De uitgekiende samenstelling bestaat uit sterke natuurlijke antioxidanten, verschillende vitamines, essentiële omega-3-vetzuren (DHA en EPA) en Boswellia Serrata, een plantenextract voor het welzijn van gewrichten*. De ingrediënten ondersteunen belangrijke functies van het lichaam op een veelzijdige manier.

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

 

Het houdt de gewrichten soepel

VitaePro bevat Boswellia serrata, een ingrediënt dat al honderden jaren in de Indiase geneeskunde gebruikt wordt voor behoud van soepele gewrichten*. Modern wetenschappelijk onderzoek erkent ook het effect van het extract op de gewrichten.

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Het is goed voor de werking van spieren

Vitamine D is goed voor de werking van de spieren, en dat is precies waarom wij het opgenomen hebben in ons supplement. Daarnaast bevat VitaePro vitamine C, wat bijdraagt aan de normale vorming van collageen, dat van invloed is op de normale kraakbeenfunctie.

Het draagt bij aan de normale werking van het hart*

Het lichaam heeft vetzuren als DHA en EPA nodig voor een normale werking van het hart. Ons lichaam kan die stoffen niet zelf aanmaken, en daarom moeten wij het uit onze voeding halen. DHA en EPA komt voor in vette vis, zoals zalm of markreel, maar veel mensen krijgen er onvoldoende van binnen. VitaePro bevat omega 3-vetzuren DHA en EPA uit Calamarine, en draagt zo bij aan de normale werking van het hart*.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

Het is goed voor uw immuunsysteem

Uw immuunsysteem beschermt uw lichaam tegen schadelijke externe factoren zoals schimmels, bacteriën, parasieten en virussen. De vitamine B12, seleen, vitamine C & D in VitaePro zorgen mede voor een goede weerstand en sterk immuunsysteem.

Het draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid

Iedereen is graag in beweging en wil een actief leven leiden. VitaePro kan je daarbij helpen. De vitamine C en B12 in VitaePro helpen vermoeidheid te verminderen. Bovendien draagt vitamine B12 bij aan een normaal metabolisme en het normaal functioneren van het zenuwstelsel.

Het helpt uw lichaam zich te beschermen

Het lichaam wordt 10.000 keer per dag aangevallen! De aanvallers: vrije radicalen. Antioxidanten beschermen de cellen tegen deze aanvallen.VitaePro bevat de antioxidanten seleenvitamine C en E die helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Nu 50% korting

Nieuwsgierig geworden naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductieaanbod! Start vandaag nog en ontvang vitaePro elke 60 dagen automatisch thuis. Vrijblijvend en zonder verplichtingen!

U betaalt als nieuwe klant nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere prijs voor VitaePro automatische bezorging is € 39,80 per zending, incl. verzendkosten. U bespaart nu dus € 39,80 - € 19,90 = € 19,90 op uw eerste zending!