Omega-3

Omega-3

VitaeLab's Omega-3 is een voedingssupplement met vetzuren DHA en EPA, evenals vitamine D en E. Omega-3 is goed is voor het hart, botten, hersenen en uw bloeddruk. De omega-3 vetzuren in Omega-3 zijn erkend met het “Friends of the Sea” certificaat. Dit garandeert veilige en duurzame vismethodes die het ecosysteem beschermen. Probeer Omega-3 nu de eerste 6 weken met 50% korting voor slechts €12,50. Speciaal voor VitaeLab abonnees, bieden wij daarna 10% korting op uw Omega-3 abonnement. Daardoor betaalt u slechts €22,50.

Omega-3 visolie: goed voor het hart, de hersenen, botten en uw bloeddruk

Ons hoogwaardige omega-3 visolie supplement is met de grootste zorg samengesteld door ons team van Noorse wetenschappers en sluiten naadloos aan op onze hedendaagse leefstijl. Omega-3 visolie bevat DHA- en EPA- verzuren, met daaraan toegevoegd de vitamines D en E. Deze gedocumenteerd actieve ingrediënten zijn samen goed voor het hart, de hersenen, ogen, botten en uw bloeddruk.

De vetzuren zijn duurzaam verkregen en erkend met het “Friends of the Sea” certificaat. Dit garandeert veilige en duurzame vismethodes die het ecosysteem beschermen. Omega-3 visolie is vrij van onnodige vul-, smaak of bindmiddelen.

Het draagt bij aan de normale werking van het hart*

Het lichaam heeft vetzuren als DHA en EPA nodig voor een normale werking van het hart. Ons lichaam kan die stoffen niet zelf aanmaken, en daarom moeten wij het uit onze voeding halen. DHA en EPA komen voor in vette vis, zoals zalm of markreel, maar veel mensen krijgen er onvoldoende van binnen. Ons supplement bevat omega 3-vetzuren DHA en EPA uit Calamarine, en draagt zo bij aan de normale werking van het hart*.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

Draagt bij aan het behoud van de hersenfunctie

Omega-3 visolie speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van zenuwen en de groei van verbindingen tussen zenuwen in de hersenen. Ook speelt het een belangrijke rol in de bloedtoevoer naar de hersenen. DHA in Omega-3 visolie is een belangrijke bouwsteen van de hersenen en draagt bij tot aan het normaal functioneren van de hersenen.

* Het gunstige effect op de hersenen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Het is goed voor het gezichtsvermorgen

DHA is een belangrijke bouwsteen van het netvlies. Uw netvlies bestaat uit complexe fotoreceptoren die ervoor zorgen dat u kleur en grijstintent kunt onderscheiden. Deze receptoren bevatten de hoogste concentratie DHA van alle cellen in het lichaam. Daarnaast beschermt het DHA vetzuur het netvlies tegen oxidatieve stress en vermindert zo het verslechteren van het zicht op oudere leeftijd.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Automatische Bezorgservice

Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat het meeste effect van Omega-3 wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Omega-3 middels automatische bezorgservice aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes!

De voordelen op een rijtje

  • Automatische bezorging zonder verplichtingen
  • Op ieder moment per direct opzegbaar
  • 30 dagen bedenktijd, betaal achteraf
  • Elke 6 weken een nieuwe verpakking
  • Gratis retourneren binnen Nederland
  • Gratis contact met de experts van de VitaeLab klantenservice

Aanbod

Dit product is verkrijgbaar als bonusproduct in ons VitaeLab Plus bonusprogramma of als abonnement. 

Bonusproduct

1 pakket, 44 capsules voor 3 weken. 10.000 punten t.w.v. €12,50 

2 pakketten, 88 capsules voor 6 weken. Abonnementprijs: €25,50 per 6 wekenSpeciaal voor VitaeLab abonnees, bieden wij 10% korting op uw Omega-3 abonnement. Daardoor betaalt u slechts €22,95. U kunt Omega-3 nu de eerste zes weken proberen voor slechts € 4,95.

Hoe te bestellen?

VitaeLab Plus producten bestellen is eenvoudig. Dit kan online op VitaePro.nl, door te bellen naar onze klantenservice op 0800 38 38 003 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vitaelab.nl. Wij helpen u graag verder!

Ingrediënten

Calamarine® (inktvis olie, bevat rozemarijn extract), capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol)), D-alfa-tocoferol (vitamine E), cholecalciferol (vitamine D), antioxidanten (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat).

Aanbevolen gebruik

2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.  De capsules zijn gevoelig voor licht. Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. 

Voedingswaarden

Omega-3 vetzuren totaal (als triglyceriden)
- Waarvan DHA
- Waarvan EPA
626 mg
432 mg
168 mg
 
Vitamine D µg  100%*
Vitamine E 12 mg a-TE 100%*

*Percentage van referentie-inname