Omega 3

Omega-3

Voedingssupplement met de omega-3 vetzuren DHA en EPA, evenals vitamine K2, D en E. Een product dat goed is voor het hart en de botten. De omega-3 vetzuren in Omega-3 zijn erkend met het “Friends of the Sea” certificaat. Dit garandeert veilige en duurzame vismethodes die het ecosysteem beschermen.  

Effecten van Omega-3

  • HART EN HERSENEN – VitaeLab Omega-3 bevat omega-3 – rijk aan vetzuren DHA en EPA. DHA draagt bij tot het onderhouden van het normaal functioneren van het brein1. Daarnaast dragen DHA en EPA bij tot het normaal functioneren van het hart1.  
  • BOTTEN – VitaeLab Omega-3 bevat ook vitamine K2 en vitamine D, voor het behoud van sterke botten.  
  • BESCHERMING VAN DE CELLEN – VitaeLab Omega-3 bevat daarnaast vitamine E, dat helpt het (natuurlijke) afweersysteem van de lichaamscellen.  

** Het gunstige effect op de hersenen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 240 mg DHA. Het gunstige effect op het hart wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Ingrediënten

Calamarine® (inktvis olie, bevat rozemarijn extract), capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol)), menachinon (vitamine K2), D-alfa-tocoferol (vitamine E), cholecalciferol (vitamine D), antioxidanten (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat).

Aanbevolen gebruik

2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.  De capsules zijn gevoelig voor licht. Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen houden. 

Personen die bloed verdunnende medicijnen (antistollingsmiddelen) gebruiken, dienen contact op te nemen met hun arts voordat ze voedingssupplementen met vitamine K2 gaan gebruiken 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. 

Voedingswaarden

Omega-3 vetzuren totaal (als triglyceriden)
- Waarvan DHA
- Waarvan EPA
626 mg
432 mg
168 mg
 
Vitamine K2 45 µg  60%*
Vitamine D µg  100%*
Vitamine E 12 mg a-TE 100%*

*Percentage van referentie-inname

Aanbod

Dit product is verkrijgbaar als bonusproduct in ons VitaeLab Plus bonusprogramma of als abonnement. 

Bonusproduct

1 pakket, 60 capsules voor 4 weken. 10.000 punten t.w.v. €15,- 

Abonnement

2 pakketten, 120 capsules voor 8 weken. Abonnementprijs: €30,- per 8 wekenSpeciaal voor VitaeLab abonnees, bieden wij 10% korting op uw MultiPro abonnement. Daardoor betaalt u slechts €27,-. 

Hoe te bestellen?

VitaeLab Plus producten bestellen is eenvoudig. Dit kan door te bellen naar onze klantenservice op 0800 38 38 003 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vitaelab.nl. Wij helpen u graag verder!