Algemene Voorwaarden VitaeLab Plus

Inhoudsopgave

Artikel 1 - Lidmaatschap
Artikel 2 - Sparen
Artikel 3 - Gebruik
Artikel 4 - Levering
Artikel 5 - Geldigheid
Artikel 6 - Annulering
Artikel 7 - Onjuist geregistreerde punten
Artikel 8 - Persoonsgegevens
Artikel 9 - Aanbiedingen & informatie
Artikel 10 - Algemene bepalingen

Lidmaatschap

NutraQ B.V. (hierna “VitaeLab” genoemd) biedt u als klant automatisch een lidmaatschap van ons bonusprogramma aan. U krijgt bonuspunten bij uw aankopen en u kunt deze punten uitgeven aan geselecteerde producten. Het lidmaatschap is persoonsgebonden. Als u geen punten wilt sparen bij ons VitaeLab Plus programma kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij uw lidmaatschap kunnen deactiveren.

De inhoud van deze brochure, de voorwaarden, het puntensysteem en andere relevante informatie staan gepubliceerd op onze website www.vitaepro.nl/vitaelabplus   

Sparen

U verzamelt de VitaeLab Plus punten door de aankoop van VitaePro. Geschenken, gratis producten en bonusproducten verdienen geen punten. VitaePro levert u 2.500 bonuspunten op. U vindt uw bonussaldo op de laatste factuur of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Gebruik

Als klant met een actief abonnement kunt u de verdiende bonuspunten inwisselen voor bonusproducten. De verzamelde punten worden op elke factuur weergegeven, zodat u op de hoogte blijft van uw huidige saldo. Voor meer informatie over de producten en hoeveel punten ze kosten, kunt u pagina drie van deze brochure of www.vitaepro.nl raadplegen. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice om het product te bestellen. VitaeLab behoudt zich het recht voor om in gevallen waarin een product uitverkocht is, of als er zich omstandigheden voordoen waardoor we een product gedurende een bepaalde periode niet kunnen aanbieden, een ander product te leveren of uw bonuspunten te restitueren.

Levering

De producten worden geleverd bij uw volgende reguliere levering VitaePro, waardoor de verzending gratis is. Als u uw bonusproduct voorafgaand aan uw reguliere levering wilt ontvangen, wordt er € 3,50 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Geldigheid

Ongebruikte bonuspunten ouder dan drie jaar worden geannuleerd van uw account. Het saldo wordt bij elke VitaePro bestelling automatisch bijgewerkt en is te zien op de bijgesloten factuur.

Annulering

Als u uw abonnement op VitaePro annuleert en u nog bonuspunten heeft, behoudt u uw lidmaatschap van het bonusprogramma gedurende drie jaar na beëindiging van uw abonnement. 60 dagen na beëindiging wordt het bonussaldo verlaagd tot 10.000 punten. Als het saldo op het moment van opzegging minder dan 10.000 punten bedraagt, behoudt u het gehele saldo. Na het einde van de periode van drie jaar wordt het saldo in zijn geheel gewist, tenzij u de klantenservice heeft laten weten dat u uw lidmaatschap wilt behouden. Als u gedurende deze drie jaar opnieuw klant wordt, wordt uw account gereactiveerd. Uw opstart saldo is dan gelijk aan het resterende aantal bonuspunten.

Onjuist geregistreerde punten

VitaeLab behoudt zich het recht voor om bonuspunten in te houden of te verwijderen die onjuist zijn geregistreerd in uw account. Ook behoudt VitaeLab zich het recht voor om het bonussaldo op onbetaalde facturen te verlagen.

Persoonsgegevens

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten en zorgen ervoor dat de verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de huidige wetgeving. In onze privacyverklaring op www.vitaepro.nl/privacy-policy leest u meer over de registratie en verwerking van uw persoonsgegevens.

Aanbiedingen en informatie

Als lid van het VitaeLab Plus bonusprogramma gaat u akkoord met het ontvangen van informatie en aanbiedingen via geadresseerde post, e-mail, SMS en telefoon. Ook gaat u akkoord met het verdienen van punten en producten van VitaeLab. De ingevulde en geregistreerde persoonsgegevens kunnen alleen worden gebruikt voor marketing- en communicatiedoeleinden binnen het kader van de bestaande wetgeving.

U kunt uzelf gemakkelijk afmelden voor het ontvangen van onze marketing- en communicatie-uitingen door het volgen van de instructies op alle elektronische communicatie. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0800 38 38 003 of een e-mail sturen naar klantenservice@vitaelab.nl.

Algemene bepalingen

VitaeLab behoudt zich het recht voor tot het wijzigen van de huidige voorwaarden, ook voor de reeds behaalde bonuspunten, en het beëindigen of vervangen van het bonusprogramma met een opzegtermijn van een maand. Informatie over de veranderingen kan ook verkregen worden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Als het bonusprogramma moet worden beëindigd om juridische redenen, gerechtelijke uitspraken of andere soorten verbodsbepalingen, opgesteld door de overheid, kan het bonusprogramma worden beëindigd met onmiddellijke ingang.

VitaeLab heeft het recht om haar rechten en verplichtingen aan haar leden over te dragen aan een andere rechtspersoon (vennootschap), bijvoorbeeld in verband met een herstructurering van het programma of een reorganisatie van het bedrijf.

In het geval van eventuele geschillen over de interpretatie van de voorwaarden voor het VitaeLab Plus bonusprogramma is het Nederlands recht van toepassing.