faq-usage_1322x540.jpg

Gebruik van VitaePro

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over het gebruik van VitaePro. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op de experts van onze klantenservice: 020 308 2500 (werkdagen 08:30-16:30u).

Zijn er bekende bijwerkingen bij het gebruik van VitaePro?

VitaePro bevat ingrediënten die ook aanwezig zijn in een gezond en veelzijdig dieet. De hoeveelheden C-, D- en E-vitamines en antioxidanten zijn gelijk aan het consumeren van een goede dosis zalm, spinazie, aardbeien en amandelen. Bijwerkingen van VitaePro komen in de praktijk overeen met de bijwerkingen die kunnen worden verkregen met gezond voedsel. Bekijk voor specifieke informatie over allergenen de lijst met ingrediënten. Astaxanthine, luteïne en zeaxanthine zijn nauwkeurig onderzocht in tal van wetenschappelijke onderzoeken. Er zijn in die studies geen negatieve bijwerkingen waargenomen. Biochemische metingen tijdens onderzoeken naar het effect van het plantextract Boswellia serrata hebben aangetoond dat er geen gedocumenteerde negatieve effecten zijn van het gebruik van het plantenextract. Bent u zwanger? Of gebruikt u medicijnen? Overleg dan met uw huisarts over het gebruiken van een voedingssupplement, net zoals u belangrijke veranderingen in uw dieet zou bespreken. De omega-3 vetzuren in VitaePro worden verkregen uit inktvisolie. Wees daarom extra voorzichtig wanneer u last heeft van schelpdieren- en/of weekdierallergieën.

Hoe vaak en in welke dosering gebruik ik VitaePro?

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1-2 capsules, in te nemen bij een maaltijd. De dagelijkse dosis wordt bepaald door een gemiddelde persoon, die aan een gemiddelde hoeveelheid stress wordt blootgesteld. Extremere blootstelling van stress aan het lichaam, veroorzaakt door bijvoorbeeld  langdurig vliegverkeer, zware lichamelijke inspanning en ziekte, of blootstelling aan milieutoxine, kan de behoefte aan antioxidanten vergroten. Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon en kunnen nooit geneesmiddelen die door artsen worden voorgeschreven vervangen.

Hoe laat moet ik VitaePro innemen?

De ingrediënten in VitaePro worden het beste opgenomen in combinatie met voedsel. Het vet in de maaltijd helpt het lichaam om de actieve ingrediënten in het voedingssupplement effectief op te nemen. De beste ervaringen zijn er met inname bij ontbijt en/of diner. Omdat een frequente inname belangrijk is, is het belangrijkste dat het moment vooral goed past bij uw dagelijkse ritme en routines.

Wat moet ik doen als ik de capsule vergeet in te nemen?

Als u een VitaePro-capsule op een dag hebt gemist, kunt u de volgende dag twee capsules nemen. Het lichaam slaat de in vet oplosbare antioxidanten uit VitaePro op, en zal ze later aanboren indien nodig.

Voor wie zou VitaePro een goede aanvulling zijn?

Als uw dagelijkse voeding structureel onvoldoende groenten en fruit bevat, of u weinig buiten komt, kan VitaePro een aanvulling zijn op uw voeding. Dit geldt voor het hele gezin. VitaePro wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 14 jaar. Gebruik van VitaePro door kinderen jonger dan 3 jaar wordt afgeraden vanwege de grootte van de capsule (er bestaat een risico dat de capsule zich aan de keel hecht).

Vanaf welke leeftijd mag ik VitaePro gebruiken?

U moet 18 jaar oud zijn om via onze website te kunnen bestellen. VitaePro is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Boven de 14 jaar is 1-2 capsules per dag aanbevolen.

Kan ik VitaePro samen met andere voedingssupplementen gebruiken?

VitaePro is een veilig voedingssupplement wanneer u zich houdt aan de gebruiksaanwijzing. Ons advies is de referentie-inname niet te overschrijden zonder een arts te hebben geraadpleegd. Het combineren van VitaePro met andere voedingssupplementen is daarom ook veilig, met inachtneming van bovenstaande. VitaePro kan daarom veilig worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld magnesium en glucosamine. Twijfelt u? Neem dan contact op met uw arts.

Kan ik stoppen met het gebruik van andere supplementen wanneer ik start met VitaePro?

VitaePro is een supplement met een scala aan ingrediënten met gedocumenteerd effect. Het hangt van uw huidige inname van supplementen af of VitaePro andere supplementen overbodig maakt. Bekijk daarom zelf goed de lijst met ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts.

Is het normaal dat de urine verkleurt bij het gebruik van VitaePro?

Na gebruik van VitaePro is het sommige gebruikers opgevallen dat hun urine donkerder werd van kleur. Dit wordt veroorzaakt door de antioxidanten (mangaan, seleen, zink, vitamine C en E), die sterk van kleur zijn. Zelfs bij inname van een kleine hoeveelheid die niet wordt geabsorbeerd en door de urine wordt afgevoerd, kunnen deze de urine een donkerder kleur geven. Dit effect is te vergelijken met het eten van voedsel met een intense kleur, zoals bieten. Om het absorberen te verbeteren, kunt u de capsules het beste innemen met wat vetrijk voedsel (bijv. avocado, noten), zodat de vet oplosbare antioxidanten gemakkelijker kunnen worden opgenomen.

Waarom is de rode kleur van de VitaePro capsule vlekkerig geworden

De schaal van de VitaePro-capsule is doorschijnend. U kunt daardoor duidelijk zien hoe de vetzuren en antioxidanten (mangaan, seleen, zink, vitamine C en E) zich van elkaar scheiden. Dit is een volledig natuurlijke en onschadelijke reactie, die optreedt enige tijd nadat de capsule wordt geproduceerd. De capsule kan aan de ene kant en een donkerrode kleur vertonen en aan de andere kant een lichtere kleur rood. Ook kan de capsule er vlekkerig uitzien. De variërende kleur heeft geen invloed op de effectiviteit van de capsule.

cs-banner.png

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische Bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 38,- Nu € 9,95