faq-allergies_1322x540.jpg

Ingredienten en allergieën

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over de ingrediënten van VitaePro en eventuele allergieën. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op de experts van onze klantenservice: 020 308 2500 (werkdagen 08:30-16:30u).

Ik heb een zeevruchtenallergie, kan ik VitaePro gebruiken?

VitaePro bevat Calamarine®, afkomstig van inktvissen. Deze olie is puur, het allergene eiwit wordt bij de productie verwijderd. Mensen met een zeevruchten- en/of weekdierallergie adviseren wij echter om VitaePro met de nodige voorzichtigheid te gebruiken. Bij twijfel, neem dan contact op met uw arts.

Ik heb een visallergie. Kan ik VitaePro gebruiken?

De capsules zijn gemaakt van visgelatine, waarvan niet bekend is dat het allergieën veroorzaakt. Heeft u een bijzonder sterke visallergie, dan raden we u echter aan voorzichtig te zijn met het gebruik van VitaePro en bij twijfel contact op te nemen met uw arts. Het is verstandig om uw arts te informeren over het gebruik van voedingssupplementen of belangrijke veranderingen in uw voedingspatroon. Dit geldt met name voor zwangere vrouwen, wanneer u medicijnen gebruikt of een operatie dient te ondergaan. 

Ik gebruik geen producten afkomstig van varkens. Kan ik VitaePro gebruiken?

In VitaePro worden geen ingredienten gebruikt die van varkens afkomstig zijn. VitaePro bevat wel dierlijke producten: de omega3 vetzuren zijn afkomstig van inktvis en de capsules zijn gemaakt van visgelatine.

cs-banner.png

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische Bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 38,- Nu € 9,95