faq-allergies_1322x540.jpg

Ingredienten en allergieën

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over de ingrediënten van VitaePro en eventuele allergieën. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op de experts van onze klantenservice: 0800 38 38 003 (werkdagen 07:30-16:30u).

Ik heb een zeevruchtenallergie, kan ik VitaePro gebruiken?

VitaePro bevat Calamarine®, afkomstig van inktvissen. Deze olie is puur, het allergene eiwit wordt bij de productie verwijderd. Mensen met een zeevruchten- en/of weekdierallergie adviseren wij echter om VitaePro met de nodige voorzichtigheid te gebruiken. Bij twijfel, neem dan contact op met uw arts.

Ik heb een visallergie. Kan ik VitaePro gebruiken?

De capsules zijn gemaakt van visgelatine, waarvan niet bekend is dat het allergieën veroorzaakt. Heeft u een bijzonder sterke visallergie, dan raden we u echter aan voorzichtig te zijn met het gebruik van VitaePro en bij twijfel contact op te nemen met uw arts. Het is verstandig om uw arts te informeren over het gebruik van voedingssupplementen of belangrijke veranderingen in uw voedingspatroon. Dit geldt met name voor zwangere vrouwen, wanneer u medicijnen gebruikt of een operatie dient te ondergaan. 

Ik gebruik geen producten afkomstig van varkens. Kan ik VitaePro gebruiken?

In VitaePro worden geen ingredienten gebruikt die van varkens afkomstig zijn. VitaePro bevat wel dierlijke producten: de omega3 vetzuren zijn afkomstig van inktvis en de capsules zijn gemaakt van visgelatine.

cs-banner.png

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Nu slechts € 9,95

Nieuwsgierig geworden naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductieaanbod! Start vandaag nog en ontvang vitaePro elke twee maanden automatisch thuis. Vrijblijvend en zonder verplichtingen!

U betaalt als nieuwe klant nu slechts € 9,95 incl. € 2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere prijs voor VitaePro automatische bezorging is € 39,80 per zending, incl. verzendkosten. U bespaart nu dus € 39,80 - € 9,95 = € 29,85 op uw eerste zending!