Ingredienten en allergieen

Ik heb een zeevruchtenallergie, kan ik VitaePro gebruiken?

VitaePro bevat Calamarine®, afkomstig van inktvissen. Deze olie is puur, het allergene eiwit wordt bij de productie verwijderd. Mensen met een zeevruchten- en/of weekdierallergie adviseren wij echter om VitaePro met de nodige voorzichtigheid te gebruiken. Bij twijfel, neem dan contact op met uw arts.

Ik heb een visallergie. Kan ik VitaePro gebruiken?

De capsules zijn gemaakt van visgelatine, waarvan niet bekend is dat het allergieën veroorzaakt. Heeft u een bijzonder sterke visallergie, dan raden we u echter aan voorzichtig te zijn met het gebruik van VitaePro en bij twijfel contact op te nemen met uw arts. Het is verstandig om uw arts te informeren over het gebruik van voedingssupplementen of belangrijke veranderingen in uw voedingspatroon. Dit geldt met name voor zwangere vrouwen, wanneer u medicijnen gebruikt of een operatie dient te ondergaan. 

Ik gebruik geen producten afkomstig van varkens. Kan ik VitaePro gebruiken?

Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Het is daarbij belangrijk dat u de capsule consequent, elke dag inneemt.

cs-banner.png

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.