VP_VP_ALL_1920x455_1805_Apple_HalfOksidated_WhiteBackground.jpg

Waarom hebben we antioxidanten nodig?

het lichaam wordt 10.000 keer per dag aangevallen! De aanvallers: vrije radicalen. Antioxidanten beschermen de cellen tegen deze aanvallen.

Antioxidanten zijn belangrijk
U hebt waarschijnlijk ervaren dat de appelbeten bruin worden als ze onbeschermd blijven op het aanrecht. Appels of avocado's die bruin worden, zijn goede voorbeelden van hoe oxidatie eruit ziet. Wist u dat antioxidanten dit kunnen beïnvloeden? Door bijvoorbeeld appelbeten in citroenzuur te dompelen, dat antioxidanten bevat, voorkomt u oxidatie en bruin worden van de appel. Hetzelfde geldt voor avocado's die bruin kunnen worden door oxidatie, daarom wordt kalk of citroen vaak gebruikt in Guacamole om de frisse groene kleur te behouden.

Onze moderne levensstijl met stress, zonlicht, luchtvervuiling, alcohol, roken en training verhoogt de hoeveelheid reactieve zuurstofverbindingen in het lichaam. Om schade aan de cellen door reactieve zuurstofverbindingen in het lichaam te voorkomen, moeten deze onschadelijk worden gemaakt met behulp van een afzonderlijk afweersysteem dat de 'antioxidantdefensie' wordt genoemd.

De antioxidanten neutraliseren de reactieve zuurstofverbindingen en repareren schade aan de cellen in het lichaam. Sommige antioxidanten produceren het lichaam zelf, terwijl we voor andere, zoals vitamine C en E, evenals de seleniummineralen, koper en zink, afhaneklijk zijn van onze voeding. De inname van voldoende voedsel met antioxidanten is daarom belangrijk voor het opbouwen en versterken van het afweersysteem van het lichaam.

Moeite met voldoende groenten en fruit eten?
Groenten en fruit bevatten veel antioxidanten. Volgens het voedingsadvies van het voedingscentrum zou je per dag 250 gram groenten en 200 gram fruit moeten eten. Volgens onderzoek van het RIVM, haalt slechts 2% van de Nederlands het minimum voor groenten, gemiddeld eten we 127 gram groeten per dag. En dat is duidelijk te weinig om bij te dragen aan een goede gezondheid VitaePro bevat ingrediënten die goed zijn voor verschillende functies in het lichaam. VitaePro bevat de antioxidanten, selenium en vitamine C en E. Deze ingredienten zijn samen een goede aanvulling op uw dagelijke inname van anti-oxidanten uit voeding. Naast deze anti-oxidanten, bevat VitaePro ook vitamine B 12 en D, omega 3-vetzuren, astaxanthine, zeaxanthine, luteïne en Boswellia serrata voor soepele gewrichten1.

Probeer VitaePro nu voor 9,95/mnd voor de eerste 2 maanden!

1. Evaluatie van de gezondheidsclaim door de EU is lopende
2. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
3. Gebaseerd op een klantenonderzoek (2019) bij 884 Noorse klanten die de vragen op een schaal van 1 tot 6 hebben beoordeeld.Introductie aanbieding:

Betaal nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten per verpakking a 60 capsules (genoeg voor 2 maanden op basis van 1 capsule per dag). De reguliere abonnementsprijs is € 38,35 per zending, incl. verzendkosten. Deze prijs betaalt u voor de tweede en volgende zendingen.

U bespaart nu dus € 38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!

Selecteer hieronder het aantal gewenste verpakkingen. Kies 1 voor 1 capsule per dag, kies 2 voor 2 capsules per dag. Max. 2 voor de introductieprijs.

Verzendkosten
Totaal

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.