VP_VP_ALL_1920x455_1805_Salmon_Eggs_Table.jpg

Vitamine B12 - alles wat u moet weten over deze energie-vitamine

Vitamine B12 is een veelzijdige vitamine, die belangrijk is voor veel functies in het lichaam. Lees hier waarom u niet zonder kunt.

Vitamine B

Vitamine B12 is een in water oplosbare vitamine, die fungeert als een co-enzym in het lichaam dat nodig is voor het metabolisme van stoffen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. De vitamine B-categorie bevat acht verschillende vitamines, elke vitamine heeft zijn eigen functie in ons lichaam, deze kunnen elkaar niet vervangen. Alle B-vitamines zijn gerelateerd aan de enzymatische systemen van het lichaam en allemaal betrokken bij energie en metabolisme, behalve foliumzuur.

Vitamine B12 is vooral belangrijk voor ouderen

Vitamine B12 bestaat alleen in dierlijke producten. Daarom is het ook voor vegetariërs en met name vooral veganisten, verstandig om te letten op voldoende inname van vitamine B12.

De mogelijkheid om voldoende vitamine B12 op te nemen uit voedsel wordt minder naarmate mensen ouder worden. Het is daarom raadzaam dat vooral bij oudere mensen aan te raden om op te letten dat zij voldoende van deze belangrijke vitamine binnen krijgen. In sommige situaties is de behoefte aan vitamine B12 sterker aanwezig: bij stress, een onregelmatige levensstijl of eenzijdig dieet of bij een hoog alcoholgebruik.

Kenmerken van vitamine B12, een veelzijdige energie vitamine 

Vitamine B12 (cobalamine) is een belangrijk onderdeel van veel van de interne reacties van het lichaam. De vitamine is ook nodig voor een normale werking van het zenuwstelsel en voor de vorming van nieuwe bloedcellen. Vitamine B12 helpt daarnaast om het DNA van het lichaam te vernieuwen. Daarom hebben alle cellen in het lichaam deze vitamine nodig.

Vitamine B12 heeft verschillende gedocumenteerde gezondheidseffecten:

  • Vitamine B12 wordt vaak omschreven als de energievitamine die helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen.
  • Vitamine B12 draagt ​​bij aan de normale energieconversie.
  • Vitamine B12 draagt ​​bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
  • Vitamine B12 draagt ​​bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Immuunsysteem en opslag

Vitamine B12 draagt ​​ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem. De groep B-vitaminen werken ook vaak samen in ons lichaam. Foliumzuur (vitamine B9) vereist bijvoorbeeld dat je vitamine B12 in je lichaam hebt om het in een functionele vorm in je lichaam om te zetten. In tegenstelling tot andere in water oplosbare vitaminen, vitamine B12 wordt opgeslagen in het lichaam.

VitaeLab’s Marketingdirecteur Petter Aaserud over de formule van VitaePro, met vitamine B12:

VitaePro is al jaren een van de best verkochte voedingssupplementen in Scandinavië. Dat verplicht ons om constant onze producten te verbeteren. De toevoeging van vitamine B12 in VitaePro maakt het een veelzijdig en krachtig supplement.

Wilt u ook graag het nieuwe VitaePro proberen? Probeer het dan nu voor slechts 9,95/maand voor de eerste 2 maanden!

 

 

Introductie aanbieding:

Betaal nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten per verpakking a 60 capsules (genoeg voor 2 maanden op basis van 1 capsule per dag). De reguliere abonnementsprijs is € 38,35 per zending, incl. verzendkosten. Deze prijs betaalt u voor de tweede en volgende zendingen.

U bespaart nu dus € 38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!

Selecteer hieronder het aantal gewenste verpakkingen. Kies 1 voor 1 capsule per dag, kies 2 voor 2 capsules per dag. Max. 2 voor de introductieprijs.

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.