VL_VPP_BA_NO_Aanund_1920x455_0818(2).jpg

Supplementen en lichaamsbeweging

Er gebeurt veel in het lichaam als je traint. Lees meer over waarom supplementen goed kunnen zijn in combinatie met lichaamsbeweging.

Extra druk op gewrichten en het kraakbeen

Stevige training geeft extra druk op gewrichten, soms tot vijf of zes keer meer dan uw eigen lichaamsgewicht. Enkels, knieën, heupen, ellebogen en schouders hebben verschillende functies, maar werken in principe op dezelfde manier. Elk gewricht heeft een soort van dempend bindweefsel aan de uiteinden van het bot dat kraakbeen wordt genoemd. De hoofdtaak van het kraakbeen is om druk te weerstaan, die bijvoorbeeld optreedt wanneer we rennen.

Gewrichtskraakbeen vormt een glad glijoppervlak over het uiteinde van de botten en helpt de gewrichten soepel en wrijvingsloos te bewegen. Kraakbeen heeft weinig vermogen om te regenereren, deels omdat het aan bloedsomloop ontbreekt. Als het kraakbeen wordt blootgesteld aan ernstige schokken of aan draaien, kan het worden beschadigd. Wanneer het kraakbeen beschadigd is, kunnen de benen niet meer vrij tegen elkaar bewegen. Het kraakbeen kan op een hogere leeftijd dunner worden, terwijl ook de productie van collageen afneemt.

Aangezien kraakbeen niet kan worden vervangen, is het nodig om er goed voor te zorgen. Vitamine C is belangrijk omdat het bijdraagt ​​aan normale collageenvorming, zodat het kraakbeen een normale functie kan behouden.

Belangrijk om gezond te blijven

Om optimaal te kunnen trainen, is het belangrijk om gezond te blijven. Verschillende onderzoeken tonen aan dat een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C, naast de dagelijks aanbevolen inname, helpt de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichaamsbeweging te handhaven. In combinatie met vitamine B12 in VitaePro werkt dit zelfs nog beter om het normale immuunsysteem te handhaven.

Wist u dat ...

Veeleisende sporten die gedurende lange tijd een hoge zuurstofopname vereisen, zoals lange-afstandslopen, voetbal, fietsen, zwemmen en schaatsen, verhogen de verbranding en dus ook de productie van afvalmaterialen. Deze materialen noemen we “ROS”. Ook andere soorten sport kunnen leiden tot een verhoogde generatie van afvalmaterialen. Het is daarom vooral belangrijk dat het lichaam voldoende antioxidanten heeft om de vorming van een schadelijke onbalans in het lichaam te voorkomen. Zoals met al het andere in het leven moet overmatige inname worden vermeden, maar een goed gedocumenteerde en gebalanceerde dosis antioxidanten is aan te raden. Als u supplementen gebruikt, gebruik dan producten van hoge kwaliteit van serieuze fabrikanten.

VitaePro heeft ingrediënten die goed zijn voor verschillende functies in het lichaam. Naast de antioxidanten seleen, vitamine C en E, bevat VitaePro ook vitamine B12 en D, omega 3-vetzuren, plantextract Boswellia serrata, astaxanthine, zeaxanthine en luteïne.

Introductie aanbieding:

Betaal nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten per verpakking a 60 capsules (genoeg voor 2 maanden op basis van 1 capsule per dag). De reguliere abonnementsprijs is € 38,35 per zending, incl. verzendkosten. Deze prijs betaalt u voor de tweede en volgende zendingen.

U bespaart nu dus € 38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!

Selecteer hieronder het aantal gewenste verpakkingen. Kies 1 voor 1 capsule per dag, kies 2 voor 2 capsules per dag. Max. 2 voor de introductieprijs.

Verzendkosten
Totaal

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.