VP_VP_ALL_1920x455_1805_Salmon_Eggs_Table.jpg

Boswellia serrata helpt om uw gewrichten soepel te houden

Boswellia serrata draagt bij aan comfortabele gewrichten*. Dit ingrediënt wordt in de Indiase geneeskunde al honderden jaren gebruikt voor behoud van soepele gewrichten.

Boswellia serrata is een tropische wierrookboom die zowel in Azië als Afrika groeit en al duizenden jaren in India wordt gebruikt om soepele gewrichten te behouden. De boom is onderdeel van de Burseraceae familie. De hars van de boom is een stroperige vloeistof en wordt op een zachte, natuurlijke manier uit de boomstam gehaald. Hierbij wordt de groei en gezondheid van de boom niet negatief beinvloed. De hars wordt vervolgens gedroogd tot een rubberachtig stuk waar het Boswellia serrata-extract uitkomt.

In de formule van VitaePro hebben we de Boswellia serrata toegevoegd, omdat het de gewrichten comfortabel houdt. Modern wetenschappelijk onderzoek erkent ook het effect van het extract op de gewrichten.

Onderzoek naar Boswellia serrata

Sengupta et al. toonde in 2008 aan dat het Boswellia serrata- extract effect heeft op gewrichten bij doses van slechts 100 mg. 75 mensen namen deel aan een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie die 90 dagen duurde. 25 mensen kregen 100 mg Boswellia serrata per dag en 25 personen kregen dagelijks 250 mg. Een andere groep groep kreeg een placebo. Na 90 dagen hadden beide Boswellia serrata- groepen een significante verbetering in de gewrichtsfunctie. Een Cochran-review * onderzocht in 2014 33 planten die traditioneel zijn gebruikt tegen gewrichtsongemakken, en concludeerde dat Boswellia serrata het beste effect had. 

* Cochran-reviews zijn een systematische review van onderzoek naar de menselijke gezondheid en worden internationaal erkend als de hoogste standaard in onderzoek naar gezondheidszorg.

Uit onderzoek blijkt dat de Boswellia serrata veilig is om te gebruiken, met een dagelijkse inname tot 2500 mg / kg lichaamsgewicht. Boswellia serrata wordt echter niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of voor vrouwen die zwanger willen worden.

VitaePro: meer dan Boswellia serrata

VitaePro bevat naast de antioxidanten selenium, vitamine C en E, ook vitamine B 12 en D, evenals omega 3-vetzuren. Aan deze rijke formule is dus ook Boswellia serrata toegevoegd.  

Probeer VitaePro nu voor 9,95/mnd voor de eerste 2 maanden! Bestel nu!   

 

 

 

 

 


* Evaluatie van de gezondheidsclaim door de EU is lopende

OVER VITAEPRO

VitaePro Packshot

Als u zelf in beweging blijft, blijft uw wereld in beweging. En, om lekker te kunnen blijven bewegen, zijn soepele spieren en gewrichten essentieel. Daarom ontwikkelde ons team van Noorse wetenschappers het voedingssupplement VitaePro.

VitaePro bevat enkel gedocumenteerd actieve ingrediënten die helpen uw spieren en gewrichten soepel te houden, bijdragen aan een normale functie van het hart, helpen vermoeidheid te verminderen en uw immuunsysteem ondersteunen.

Nieuwsgierig?

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.