Stel hiken in het bos

85% van de gebruikers ervaart een positief effect op spieren!

VitaePro helpt duizenden mensen een actiever leven te leiden. En 85% van onze gebruikers ervaart een positief effect op hun spieren *.

Goed voor spieren en gewrichten
VitaePro is samengesteld uit ingrediënten met gedocumenteerde effecten op zowel spieren als kraakbeen in gewrichten. Het kraakbeen in onze gewrichten fungeert als schokdempers van het lichaam. Het gewrichtskraakbeen wordt constant belast, dus het is vooral belangrijk om er goed voor te zorgen! 

Vermindert vermoeidheid en moeheid
Naast vitamine C, nu ook met energie-vitamine B12 die helpt bij vermoeidheid en helpt moeheid te verminderen. Voor een ​​actief leven is het belangrijk om te ervaren dat je voldoende energie hebt. Daar helpt vitamine B12 een handje bij.  

Plantenextracten met pure kracht uit de natuur
Sinds VitaePro in 2002 op de markt kwam in Scandinavië, zijn de belangrijkste ingrediënten in VitaePro plantaardig, waaronder astaxanthine, luteïne en zeaxanthine. Deze ingrediënten hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van VitaePro. Mede daardoor werd het het no.1 voedingssupplement voor spieren en gewrichten van Scandinavië.

Astaxanthine heeft het grootste vermogen om schadelijke stoffen zoals reactieve zuurstof te verwijderen en is tot 6.100 keer sterker** dan vitamine C, terwijl luteïne en zeaxanthine respectievelijk 3.800 en 2.400 keer sterker zijn!

VitaePro Plus heeft ingrediënten met gedocumenteerde effecten op spieren en gewrichten - verzorg het lichaam met VitaePro!

* De resultaten zijn gebaseerd op een klantenenquête in 2017. N = 997 actieve klanten. 

** Gebaseerd op het vermogen om reactieve zuurstofverbindingen zoals singletzuurstof te bestrijden in vergelijking met vitamine C. Bron: Nishida Y. et al., 2007, Capeli et al. (Total Quenching Constant, Id.)

Introductie aanbieding:

Betaal nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten per verpakking a 60 capsules (genoeg voor 2 maanden op basis van 1 capsule per dag). De reguliere abonnementsprijs is € 38,35 per zending, incl. verzendkosten. Deze prijs betaalt u voor de tweede en volgende zendingen.

U bespaart nu dus € 38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!

Selecteer hieronder het aantal gewenste verpakkingen. Kies 1 voor 1 capsule per dag, kies 2 voor 2 capsules per dag. Max. 2 voor de introductieprijs.

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.