VitaePro: voor een leven in beweging

Probeer VitaePro vrijblijvend met 50% korting

Profiteer nu van de introductiekorting en betaal de eerste twee maanden geen € 39,80 maar slechts € 19,90. Ervaar geheel vrijblijvend wat VitaePro voor jou zou kunnen doen.

Ontwikkeld ter ondersteuning van bewegen

Gewrichten

VitaePro bevat Boswellia serrata, dit helpt om uw gewrichten soepel te houden*.

Werking & Effecten

Als u zelf in beweging blijft, blijft uw wereld in beweging, daar zijn we echt van overtuigd bij VitaePro. Om lekker te kunnen blijven bewegen, zijn gezonde spieren en gewrichten essentieel. Daarom is VitaePro in eerste instantie ontwikkeld met juist uw spieren en gewrichten in gedachten. VitaePro bevat een unieke combinatie van gedocumenteerd actieve ingrediënten voor verschillende lichaamsfuncties. De ingrediënten ondersteunen belangrijke functies van het lichaam op een veelzijdige manier.

Ingrediënten

VitaePro is een uniek voedingssupplement met ingrediënten die schoon, veilig en grondig getest zijn. Bovendien bevat VitaePro gedocumenteerd actieve ingrediënten voor belangrijke functies in het lichaam.

De uitgekiende samenstelling bestaat uit sterke natuurlijke antioxidanten, verschillende vitamines, essentiële omega-3-vetzuren (DHA en EPA) en Boswellia Serrata, een plantenextract voor het welzijn van gewrichten*

Automatische Bezorging

Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat het meeste effect van VitaePro wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we VitaePro bij voorkeur middels automatische bezorging aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes en altijd met 28% korting!

De voordelen op een rijtje

  • Altijd 28% korting op alle zendingen
  • Automatische bezorging zonder verplichtingen
  • Op ieder moment per direct opzegbaar
  • 14 dagen bedenktijd, betaal achteraf
  • Elke 60 dagen een nieuwe verpakking
  • Gratis retourneren binnen Nederland

Wetenschappelijk Onderzoek

VitaePro bevat gedocumenteerd actieve ingrediënten die speciaal gericht zijn op spieren en gewrichten, het hart en die helpen vermoeidheid te verminderen. VitaePro moet aan strenge, door de EU opgelegde regelgeving voldoen en mag dit niet zomaar zeggen. Alle claims die VitaePro doet, moeten wetenschappelijk getoetst zijn.

Aggy

Als yogadocent zorg ik natuurlijk extra goed voor mijn lichaam

"Bewegen is voor mij een dagelijkse levensbehoefte. Soepel zijn zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal makkelijker door het leven gaat. Het is fijn een supplement te hebben dat je daarin ondersteunt."

- Aggy