K2 - voor sterke botten

K2 bevat vitamine K2 en D ter ondersteuning van de botten. Daarnaast helpt vitamine D uw spieren soepel te houden.

Probeer K2 nu de eerste zes weken GRATIS*!

* Betaal enkel € 4,95 verzend- en administratiekosten

Vitamine K2 voor het behoud van sterke botten

K2 is een vitaminesupplement speciaal ontwikkeld voor uw skelet. Vitamine K en D spelen beiden een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten. Onderzoek toont aan dat vitamine K een belangrijke vitamine is die het calcium mogelijk maakt haar werk te doen in het lichaam.

Ons skelet bestaat voornamelijk uit calcium. Vitamine K2 activeert een eiwit in het skelet genaamd osteocalcine, dat ervoor zorgt dat calcium zich aan de botmassa kan binden en zo botten sterk houdt. De vitamine D in K2 draagt ook bij aan het behoud van sterke botten doordat het de normale opname van calcium door het lichaam mogelijk maakt.

* Mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruken, dienen een arts te raadplegen voordat ze vitamine K2 supplementen gebruiken.

Unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten
BOTTEN

Vitamine K draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.

SPIEREN

Vitamine D helpt uw spieren soepel te houden.

BLOEDSTOLLING

Vitamine K helpt de normale bloedstolling.

Probeer Vitamine K2 vrijblijvend!

Ervaar Vitamine K2 in combinatie met onze Automatische Bezorgservice nu de eerste zes weken GRATIS. U betaalt alleen € 4,95 verzend- en administratiekosten. U kunt uw Automatische Bezorgservice op ieder moment en geheel kosteloos annuleren. Als u er voor kiest om niet te annuleren ontvangt u ongeveer 5 weken na het ontvangen van uw eerste verpakking uw volgende verpakking Vitamine K2 met 10% korting a € 19,80.

Uw gegevens

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch opgezocht.

Betaalopties

  • Betaal handmatig achteraf middels de in het pakket bijgevoegde factuur.
Betalingsmethode is verplicht

Uw bestelling

Verzendkosten
Totaal

Het gemak van onze automatische bezorgservice

Uit onderzoek onder K2 klanten blijkt dat het meeste effect wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we K2 graag aanbieden in combinatie met onze Automatische Bezorgservice. 

Deze service is zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Opzeggen is simpel en kan op ieder gewenst moment, zonder bijkomende kosten. Ook krijgt u altijd 10% korting en betaalt u geen verzendkosten!

De voordelen op een rijtje
INTRODUCTIE AANBIEDING

Kies voor onze automatische bezorgservice en betaal de eerste zes weken geen € 22,- maar slechts € 4,95. Bovendien krijgt u altijd 10% korting t.o.v. een losse verpakking.

GEEN VERPLICHTINGEN

Op ieder moment per direct opzegbaar en u betaalt altijd achteraf. U zit dus nergens aan vast!

THUISBEZORGD

Elke zes weken automatisch thuisbezorgd. Past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven.

VitaeLab Plus bonuspunten

Bent u al VitaeLab klant en gebruikt u bijvoorbeeld VitaePro? Dan ontvangt u bonuspunten waarmee u K2 gratis kunt bestellen. 

Met elke verpakking VitaePro spaart u 2.500 bonuspunten. U vindt uw bonuspunten op uw factuur. Meer dan 20.000 punten? Dan kunt u K2 eenmalig bestellen met uw bonuspunten. Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

📞Telefoon: 020 308 2500
📧 E-mail: klantenservice@vitaelab.nl

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar K2 zelf!

  • Tijdelijke introductie aanbieding
  • Voor sterke botten
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Probeer nu gratis*
* betaal enkel verzend- &
administratiekosten (€ 4,95)

Normaal € 22,- 

Ingrediënten

Saffloerolie, capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), kleurstof (ijzeroxide), menachinon (vitamine K2), cholecalciferol (vitamine D). 

Aanbevolen gebruik

1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. Mensen die bloed verdunnende medicijnen gebruiken, dienen een arts te raadplegen voordat ze vitamine K2-supplementen gebruiken.

Voedingswaarden

Ingrediënten 1 capsule  
Vitamine K2 45 µg 60%*
Vitamine D 5 µg 100%*

*Percentage van referentie-inname