Magnesium

Magnesium

Magnesium is een voedingssupplement met enkel magnesium. Daarmee is het ideaal voor mensen die hun voeding aan willen vullen met magnesium zonder daarbij andere vitaminen of mineralen aan te vullen. Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in uw lichaam en speelt een rol in de werking van meer dan 300 enzymen in het lichaam.

Magnesium: goed voor uw botten en spieren

Wist u dat het lichaam ongeveer 25 gram magnesium bevat? Meer dan de helft daarvan zit in het skelet en de tanden, de rest in de rest van uw cellen. Elke beweging die u maakt vereist magnesium, omdat het bijdraagt aan de normale werking van de spieren en het een rol speelt bij de prikkeloverdracht tussen uw zenuwen. Maar ook voor het skelet is magnesium belangrijk omdat het zorgt voor sterke botten.

Het is goed voor uw botten

Magnesium is een belangrijke bouwsteen voor uw skelet. Uw botten regenereren continue, maar naarmate u ouder wordt gaat dat steeds langzamer. Het is daarom belangrijk om voldoende magnesium binnen te krijgen. Vooral na uw 30ste, omdat uw botmassa vanaf dan sneller afbreekt dan dat er nieuwe gevormd kan worden.

Het is goed voor de werking van spieren

Magnesium helpt bij de vorming en de instandhouding van uw spieren. Bovendien speelt magnesium een belangrijk rol bij het overbrengen van prikkels tussen zenuwen. Zo speelt magnesium een essentiele rol bij het maken van iedere beweging.

Het helpt bij vermoeidheid

Iedereen is graag in beweging en wil een actief leven leiden. Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen. Zo kan magnesium u helpen actief te blijven.

Het is goed voor uw geheugen

Magnesium is goed voor een normale werking van de hersenen, zeker op latere leeftijd. Het draagt bij aan het behoud van de vormbaarheid en de verbindingen in uw hersenen. Daardoor draagt magnesium bij aan een verbeterd leervermorgen en geheugen.

Automatische Bezorgservice

Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat zij het meest tevreden bij regelmatig en routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Magnesius bij voorkeur middels onze Automatische Bezorgservice aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes en voor VitaePro klanten altijd met 10% korting!

De voordelen op een rijtje

  • Automatische bezorging zonder verplichtingen
  • Op ieder moment per direct opzegbaar
  • 30 dagen bedenktijd, betaal achteraf
  • Elke zes weken een nieuwe verpakking
  • Gratis retourneren binnen Nederland
  • Gratis contact met de experts van de VitaeLab klantenservice
Bonusproduct

1 pakket, 88 capsules voor 6 weken. 10.000 punten t.w.v. €16,-

U spaart voor iedere ontvangen verpakking VitaePro 2.500 punten.

Lidmaatschap

1 pakket, 44 capsules voor zes weken. Reguliere prijs: €16,- per zes weken. Speciaal voor VitaePro klanten, bieden wij 10% korting op uw Magnesium Automatische Bezorgservice. Daardoor betaalt u slechts €14,40. De eerste zes weken krijgt u nu zelfs 50% korting en betaalt u slechts € 8,-.

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne celluso), magnesiumoxide (magnesium), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonaat, hydroxypropycellulose).

Aanbevolen gebruik

1 tablet per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. 

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 1 tablet  
Magnesium 233 mg 62%*

*Percentage van referentie-inname