Collagen Duo

Collagen Duo is een voedingssupplement dat collageen type II, vitamine C en de antioxidant seleen bevat. In het lichaam is collageen een belangrijke bouwsteen voor kraakbeen, ligamenten en pezen. Vitamine C is goed voor het kraakbeen, omdat het bijdraagt ​​aan de normale collageenvorming voor de normale functie van het kraakbeen.

Collagen Duo: goed voor het kraakbeen

Collagen Duo is een voedingssupplement dat collageen type II, vitamine C en de antioxidant seleen bevat. Vitamine C is goed voor het kraakbeen, omdat het bijdraagt ​​aan de normale collageenvorming voor de normale functie van het kraakbeen.  

Collageen - een belangrijke bouwsteen

30% van het lichaam bestaat uit collageen, en collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Er zijn 28 soorten collageen en de meest voorkomende zijn type I en II. Type I collageen is een belangrijk onderdeel van de huid en type II is een belangrijk onderdeel van het kraakbeen. 

Puur collageen type II

Veel collageenproducten op de markt bevatten een mengsel van verschillende soorten collageen. Collagen Duo bevat alleen puur collageen type II, dat niet gemengd is met andere soorten collageen. Het productlabel b-2Cool® op de verpakking is een garantie dat het product puur collageen type II bevat dat niet is verwerkt. Dit noemen we “ongedenatureerd 

Vitamine C voor het kraakbeen

Naast collageen bevat Collagen Duo vitamine C, wat goed is voor het kraakbeen in ons lichaam. We weten dit omdat studies hebben aangetoond dat vitamine C bijdraagt ​​aan de normale collageenvorming, wat belangrijk is voor de normale functie van het kraakbeen. We gebruiken het kraakbeen ons hele leven en het moet bestand zijn tegen talloze belastingen. Het kraakbeen doorloopt miljoenen cycli waarbij het wordt samengedrukt en weer uitgerekt. Het kraakbeen fungeert als schokdemper van het lichaam en is belangrijk voor het optimaal functioneren van het lichaam.  

Antioxidanten beschermen de cellen tegen oxidatieve schade

Collagen Duo bevat ook seleen. Seleen en vitamine C zijn antioxidanten die cellen helpen beschermen tegen oxidatieve schade. Oxidatieve schade wordt veroorzaakt door reactieve zuurstofsoorten, die worden gevormd wanneer het lichaam zuurstof verbrandt. Geschat wordt dat elke cel in het lichaam 10.000 keer per dag wordt aangevallen door reactieve zuurstofsoorten. Antioxidanten moeten regelmatig met voedsel worden toegevoegd. We hebben verschillende soorten antioxidanten nodig die allemaal verschillende mogelijkheden en functies hebben. Het is daarom belangrijk dat het lichaam altijd een goede voorraad antioxidanten heeft.  

Bonusproduct

1 pakket, 44 capsules voor 6 weken. 20.000 punten t.w.v. € 23,- 

Lidmaatschap

2 pakketten, 44 capsules voor 6 weken. Abonnementprijs: €23,- per 6 weken. Speciaal voor VitaeLab abonnees, bieden wij 10% korting op uw Collagen Duo abonnement. Daardoor betaalt u slechts € 20,70. 

Hoe te bestellen?

VitaeLab Plus producten bestellen is eenvoudig. Dit kan door te bellen naar onze klantenservice op 0800 38 38 003 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vitaelab.nl. Wij helpen u graag verder!

Ingrediënten

Rijstpoeder, L-ascorbinezuur (vitamine C), gelatinecapsule (rund), b-2Cool® collageenpoeder, L-selenomethionine (selenium), oppervlaktebehandelingsmiddel (magnesiumzouten van vetzuren, silica).

Aanbevolen gebruik

1-2 capsules met voedsel. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 1 capsules  
B-2Cool Collageenpoeder 40 mg  
Vitamine C 100 mg 125%*
Selenium  55 µg 100%*

*Percentage van referentie-inname