Calcium & Magnesium

Calcium & Magnesium

Calcium & Magnesium is een voedingssupplement met calcium, magnesium & vitamine D. Calcium is van belang bij het behoud van sterke botten en tanden. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren, is goed voor het skelet en ondersteunt het energieniveau. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en speelt een rol bij het behouden van sterke spieren.

Ingrediënten

Calciumcarbonaat (calcium), magnesiumoxide (magnesium), maltodextrine, verdikkingsmiddel (microkristallijne cellulose, stearinezuur, magnesiumzouten van vetzuren), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, titaandioxide, glycerol), antiklontermiddel (siliciumdioxide), cholecalciferol (vitamine D). 

Aanbevolen gebruik

2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.  

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 2 capsules  
Calcium 400 mg 50%*
Magnesium 187.5 mg 50%*
Vitamine D µg  100%*

*Percentage van referentie-inname

Aanbod

Dit product is verkrijgbaar als bonusproduct in ons VitaeLab Plus bonusprogramma of als abonnement.

Bonusproduct

1 pakket, 120 capsules voor 8 weken. 10.000 punten t.w.v. €15,-

Lidmaatschap

1 pakket, 120 capsules voor 8 weken. Abonnementprijs: €15,- per 8 weken. Speciaal voor VitaeLab abonnees, bieden wij 10% korting op uw Calcium & Magnesium abonnement. Daardoor betaalt u slechts €13,50.

Hoe te bestellen?

VitaeLab Plus producten bestellen is eenvoudig. Dit kan door te bellen naar onze klantenservice op 0800 38 38 003 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vitaelab.nl. Wij helpen u graag verder!