Omega 3 – rijk aan vetzuren DHA en EPA

Omega-3 is een voedingssupplement rijk aan vetzuren DHA en EPA en vitamines D en E. Daarmee is Omega-3 goed voor het hart, de hersenen, ogen, botten en uw bloeddruk.

Probeer Omega-3 nu de eerste zes weken GRATIS*!

* Betaal enkel € 4,95 verzend- en administratiekosten

Voor uw hart, botten, hersenen en bloeddruk

Omega-3 is een voedingssupplement met vetzuren DHA en EPA, met daaraan toegevoegd de vitamines D en E. Deze ingrediënten met een gedocumenteerd effect zijn goed voor het hart, de hersenen, ogen, botten en uw bloeddruk. De vetzuren in Omega-3 zijn erkend met het “Friends of the Sea” certificaat, dit garandeert veilige en duurzame vismethodes.

Vetzuren DHA en EPA dragen bij aan de normale werking van het hart*. Daarnaast spelen ze een belangrijke rol in de bloedtoevoer naar de hersenen en het aanleggen van verbindingen tussen de zenuwen in uw hersenen. Verder is DHA een belangrijk bouwsteen van het netvlies en beschermt het uw netvlies tegen oxidatieve stress en vermindert het zo het verslechteren van uw zicht op oudere leeftijd.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

Unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten
BLOEDDRUK

DHA en EPA zijn goed voor uw bloeddruk.

GEZICHTSVERMOGEN

DHA is goed voor uw gezichtsvermogen.

HART

De vetzuren DHA en EPA zijn goed voor het hart.

HERSENEN

DHA draagt bij aan het behoud van de hersenfunctie.

IMMUUNSYSTEEM

De vitamine D in Omega 3 zorgt mede voor een goede weerstand.

KRAAKBEEN

De vitamine C in Omega 3 is goed voor de aanmaak van kraakbeen en botweefsel.

Probeer Omega-3 vrijblijvend!

Ervaar Omega-3 in combinatie met onze Automatische Bezorgservice nu de eerste zes weken GRATIS. U betaalt alleen € 4,95 verzend- en administratiekosten. U kunt uw Automatische Bezorgservice op ieder moment en geheel kosteloos annuleren. Als u er voor kiest om niet te annuleren ontvangt u ongeveer 5 weken na het ontvangen van uw eerste verpakking uw volgende verpakking Omega-3 met 10% korting a € 22,95.

Uw gegevens

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch opgezocht.

Betaalopties

  • Betaal handmatig achteraf middels de in het pakket bijgevoegde factuur.
Betalingsmethode is verplicht

Uw bestelling

Verzendkosten
Totaal

Het gemak van onze automatische bezorgservice

Uit onderzoek onder Omega-3 klanten blijkt dat het meeste effect wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Omega-3 graag aanbieden in combinatie met onze Automatische Bezorgservice. 

Deze service is zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Opzeggen is simpel en kan op ieder gewenst moment, zonder bijkomende kosten. Ook krijgt u altijd 10% korting en betaalt u geen verzendkosten!

De voordelen op een rijtje
INTRODUCTIE AANBIEDING

Kies voor onze automatische bezorgservice en betaal de eerste zes weken geen € 25,50 maar slechts € 4,95. Bovendien krijgt u altijd 10% korting t.o.v. een losse verpakking.

GEEN VERPLICHTINGEN

Op ieder moment per direct opzegbaar en u betaalt altijd achteraf. U zit dus nergens aan vast!

THUISBEZORGD

Elke zes weken automatisch thuisbezorgd. Past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven.

VitaeLab Plus bonuspunten

Bent u al VitaeLab klant en gebruikt u bijvoorbeeld VitaePro? Dan ontvangt u bonuspunten waarmee u Omega-3 gratis kunt bestellen. 

Met elke verpakking VitaePro spaart u 2.500 bonuspunten. U vindt uw bonuspunten op uw factuur. Meer dan 10.000 punten? Dan kunt u één verpakking à 44 capsules (genoeg voor drie weken) Omega-3 bestellen met uw bonuspunten. Neem contact op onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

📞Telefoon: 020 308 2500
📧 E-mail: klantenservice@vitaelab.nl

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar Omega-3 zelf!

  • Tijdelijke introductie aanbieding
  • Goed voor het hart
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Probeer nu gratis*
* betaal enkel verzend- &
administratiekosten (€ 4,95)

Normaal € 25,50 

Ingrediënten

Calamarine® (inktvis olie, bevat rozemarijn extract), capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol)), D-alfa-tocoferol (vitamine E), cholecalciferol (vitamine D), antioxidanten (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat).

Aanbevolen gebruik

2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.  De capsules zijn gevoelig voor licht. Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. 

Voedingswaarden

Omega-3 vetzuren totaal (als triglyceriden)
- Waarvan DHA
- Waarvan EPA
626 mg
432 mg
168 mg
 
Vitamine D µg  100%*
Vitamine E 12 mg a-TE 100%*

*Percentage van referentie-inname