Vitamine C - veelzijdige vitamine

Vitamine C is een veelzijdige vitamine. Het ondersteunt het immuunsysteem, helpt vermoeidheid te verminderen, is goed voor het kraakbeen en draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Daarnaast is vitamine C een antioxidant die u helpt uw cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Probeer Vitamine C nu de eerste zes weken GRATIS*!

* Betaal enkel € 4,95 verzend- en administratiekosten

Ter ondersteuning van het immuunsysteem, energieniveau en meer...

Vitamine C is een supplement met enkel vitamine C. Daarmee is het ideaal voor mensen die hun voeding aan willen vullen met vitamine C zonder daarbij andere vitaminen of mineralen aan te vullen. 

Vitamine C is misschien wel de bekendste vitamine. Het ondersteunt het immuunsysteem, helpt vermoeidheid te verminderen, is goed voor de aanmaak van kraakbeen, draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en is belangrijk voor de huid. Daarnaast is vitamine C een anti-oxidant en beschermt het cellen tegen oxidatieve schade.

Unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten
ANTIOXIDANT

Vitamine C helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade.

ENERGIENIVEAU

Vitamine C helpt vermoeidheid te verminderen.

HUID

Vitamine C is belangrijk voor de huid.

IMMUUNSYSTEEM

Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand.

KRAAKBEEN

Vitamine C is goed voor de aanmaak van kraakbeen.

ZENUWSTELSEL

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Probeer Vitamine C vrijblijvend!

Ervaar Vitamine C in combinatie met onze Automatische Bezorgservice nu de eerste zes weken GRATIS. U betaalt alleen € 4,95 verzend- en administratiekosten. U kunt uw Automatische Bezorgservice op ieder moment en geheel kosteloos annuleren. Als u er voor kiest om niet te annuleren ontvangt u ongeveer 5 weken na het ontvangen van uw eerste verpakking uw volgende verpakking Vitamine C met 10% korting a € 13,41.

Uw gegevens

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch opgezocht.

Betaalopties

  • Betaal handmatig achteraf middels de in het pakket bijgevoegde factuur.
Betalingsmethode is verplicht

Uw bestelling

Verzendkosten
Totaal

Het gemak van onze automatische bezorgservice

Uit onderzoek onder Vitamine C klanten blijkt dat het meeste effect wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Vitamine C graag aanbieden in combinatie met onze Automatische Bezorgservice. 

Deze service is zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Opzeggen is simpel en kan op ieder gewenst moment, zonder bijkomende kosten. Ook krijgt u altijd 10% korting en betaalt u geen verzendkosten!

De voordelen op een rijtje
INTRODUCTIE AANBIEDING

Kies voor onze automatische bezorgservice en betaal de eerste zes weken geen € 14,90 maar slechts € 4,95. Bovendien krijgt u altijd 10% korting t.o.v. een losse verpakking.

GEEN VERPLICHTINGEN

Op ieder moment per direct opzegbaar en u betaalt altijd achteraf. U zit dus nergens aan vast!

THUISBEZORGD

Elke zes weken automatisch thuisbezorgd. Past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven.

VitaeLab Plus bonuspunten

Bent u al VitaeLab klant en gebruikt u bijvoorbeeld VitaePro? Dan ontvangt u bonuspunten waarmee u Vitamine C gratis kunt bestellen. 

Met elke verpakking VitaePro spaart u 2.500 bonuspunten. U vindt uw bonuspunten op uw factuur. Meer dan 10.000 punten? Dan kunt u Vitamine C eenmalig bestellen met uw bonuspunten. Neem contact op onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

📞Telefoon: 020 308 2500
📧 E-mail: klantenservice@vitaelab.nl

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar Vitamine C zelf!

  • Tijdelijke introductie aanbieding
  • Voor een goede weerstand
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Probeer nu gratis*
* betaal enkel verzend- &
administratiekosten (€ 4,95)

Normaal € 14,90 

Ingrediënten

L-ascorbinezuur (vitamine C), plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), rijstpoeder, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), kleurstof (riboflavine).

Aanbevolen gebruik

1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.  

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 1 capsules  
Vitamine C 500 mg 625%*

*Percentage van referentie-inname