Magnesium - veelzijdig mineraal

Magnesium is een veelzijdig mineraal, goed voor het behoud van sterke botten en tanden, het verminderen van vermoeidheid en het sterk houden van uw spieren. Daarnaast is het goed voor uw concentratievermogen en geheugen.

Probeer Magnesium nu de eerste zes weken GRATIS*!

* Betaal enkel € 4,95 verzend- en administratiekosten

Goed voor uw botten & spieren en ter ondersteuning van het energieniveau

Magnesium is een voedingssupplement met enkel magnesium. Daarmee is het ideaal voor mensen die hun voeding aan willen vullen met magnesium zonder daarbij andere vitaminen of mineralen aan te vullen.

Wist u dat het lichaam ongeveer 25 gram magnesium bevat? Meer dan de helft daarvan zit in het skelet en de tanden, de rest in uw overige cellen. Elke beweging die u maakt vereist magnesium, omdat het een rol speelt bij de prikkeloverdracht tussen uw zenuwen. Maar magnesium is ook belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden, het verminderen van vermoeidheid, het sterk houden van uw spieren en het is goed voor uw concentratievermogen en geheugen.

Unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten
BOTTEN

Magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.

SPIEREN

Magnesium helpt uw spieren sterk en soepel te houden.

GEHEUGEN

Magnesium is goed voor het concentratievermogen en geheugen.

ENERGIENIVEAU

Magnesium helpt vermoeidheid te verminderen en activeert je natuurlijke energie.

TANDEN

Magnesium helpt de tanden sterk te houden.

ZENUWSTELSEL

Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Probeer Magnesium vrijblijvend!

Ervaar Magnesium in combinatie met onze Automatische Bezorgservice nu de eerste zes weken GRATIS. U betaalt alleen € 4,95 verzend- en administratiekosten. U kunt uw Automatische Bezorgservice op ieder moment en geheel kosteloos annuleren. Als u er voor kiest om niet te annuleren ontvangt u ongeveer 5 weken na het ontvangen van uw eerste verpakking uw volgende verpakking Magnesium met 10% korting a € 14,40.

Uw gegevens

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch opgezocht.

Betaalopties

  • Betaal handmatig achteraf middels de in het pakket bijgevoegde factuur.
Betalingsmethode is verplicht

Uw bestelling

Verzendkosten
Totaal

Het gemak van onze automatische bezorgservice

Uit onderzoek onder Magnesium-klanten blijkt dat het meeste effect wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Magnesium graag aanbieden in combinatie met onze Automatische Bezorgservice. 

Deze service is zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Opzeggen is simpel en kan op ieder gewenst moment, zonder bijkomende kosten. Ook krijgt u altijd 10% korting en betaalt u geen verzendkosten!

De voordelen op een rijtje
INTRODUCTIE AANBIEDING

Kies voor onze automatische bezorgservice en betaal de eerste zes weken geen € 16,- maar slechts € 4,95. Bovendien krijgt u altijd 10% korting t.o.v. een losse verpakking.

GEEN VERPLICHTINGEN

Op ieder moment per direct opzegbaar en u betaalt altijd achteraf. U zit dus nergens aan vast!

THUISBEZORGD

Elke zes weken automatisch thuisbezorgd. Past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven.

VitaeLab Plus bonuspunten

Bent u al VitaeLab klant en gebruikt u bijvoorbeeld VitaePro? Dan ontvangt u bonuspunten waarmee u Magnesium gratis kunt bestellen. 

Met elke verpakking VitaePro spaart u 2.500 bonuspunten. U vindt uw bonuspunten op uw factuur. Meer dan 10.000 punten? Dan kunt u Magnesium eenmalig bestellen met uw bonuspunten. Neem contact op onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

📞Telefoon: 020 308 2500
📧 E-mail: klantenservice@vitaelab.nl

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar Magnesium zelf!

  • Tijdelijke introductie aanbieding
  • Voor uw botten, spieren en energieniveau
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Probeer nu gratis*
* betaal enkel verzend- &
administratiekosten (€ 4,95)

Normaal € 16,- 

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne celluso), magnesiumoxide (magnesium), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumzouten van vetzuren), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonaat, hydroxypropycellulose), bevochtingsmiddel (vernette natriumcarboxymethylcellulose).

Aanbevolen gebruik

1 tablet per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement. 

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 1 tablet  
Magnesium 233 mg 62%*

*Percentage van referentie-inname