Collagen Duo – bouwsteen voor uw lichaam

Collagen Duo is een hoogwaardig voedingssupplement rijk aan collageen type II, vitamine C en de antioxidant seleen. Collagen Duo draagt bij aan de collageenvorming voor een normale functie van het kraakbeen. 

Probeer Collagen Duo nu de eerste zes weken GRATIS*

* Betaal enkel € 4,95 verzend- en administratiekosten

Collageen - een belangrijke bouwsteen voor uw lichaam

Collagen Duo is een voedingssupplement dat collageen type II, vitamine C en de antioxidant seleen bevat. Vitamine C is goed voor het kraakbeen, omdat het een rol speelt bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen.  

30% van het lichaam bestaat uit collageen, en collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Er zijn 28 soorten collageen en de meest voorkomende zijn type I en II. Type I collageen is een belangrijk onderdeel van de huid en type II is een belangrijk onderdeel van het kraakbeen. Veel collageenproducten op de markt bevatten een mengsel van verschillende soorten collageen. Collagen Duo bevat alleen puur collageen type II, dat niet gemengd is met andere soorten collageen.

Unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten
KRAAKBEEN

Vitamine C is goed voor de aanmaak van kraakbeen.

IMMUUNSYSTEEM

Vitamine C en seleen zorgen mede voor een goede weerstand.

ENERGIENIVEAU

Vitamine C helpt vermoeidheid te verminderen.

Probeer Collagen Duo vrijblijvend!

Ervaar Collagen Duo in combinatie met onze Automatische Bezorgservice nu de eerste zes weken GRATIS. U betaalt alleen € 4,95 verzend- en administratiekosten. U kunt uw Automatische Bezorgservice op ieder moment en geheel kosteloos annuleren. Als u er voor kiest om niet te annuleren ontvangt u ongeveer 5 weken na het ontvangen van uw eerste verpakking uw volgende verpakking Collagen Duo met 10% korting a € 22,05.

Uw gegevens

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch opgezocht.

Betaalopties

  • Betaal handmatig achteraf middels de in het pakket bijgevoegde factuur.
Betalingsmethode is verplicht

Uw bestelling

Verzendkosten
Totaal

Het gemak van onze automatische bezorgservice

Uit onderzoek onder Collagen Duo klanten blijkt dat het meeste effect wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Collagen Duo graag aanbieden in combinatie met onze Automatische Bezorgservice. 

Deze service is zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Opzeggen is simpel en kan op ieder gewenst moment, zonder bijkomende kosten. Ook krijgt u altijd 10% korting en betaalt u geen verzendkosten!

De voordelen op een rijtje
INTRODUCTIE AANBIEDING

Kies voor onze automatische bezorgservice en betaal de eerste zes weken geen € 24,50 maar slechts € 4,95. Bovendien krijgt u altijd 10% korting t.o.v. een losse verpakking.

GEEN VERPLICHTINGEN

Op ieder moment per direct opzegbaar en u betaalt altijd achteraf. U zit dus nergens aan vast!

THUISBEZORGD

Elke zes weken automatisch thuisbezorgd. Past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven.

VitaeLab Plus bonuspunten

Bent u al VitaeLab klant en gebruikt u bijvoorbeeld VitaePro? Dan ontvangt u bonuspunten waarmee u Collagen Duo gratis kunt bestellen. 

Met elke verpakking VitaePro spaart u 2.500 bonuspunten. U vindt uw bonuspunten op uw factuur. Meer dan 20.000 punten? Dan kunt u Collagen Duo eenmalig bestellen met uw bonuspunten. Neem contact op onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

📞Telefoon: 020 308 2500
📧 E-mail: klantenservice@vitaelab.nl

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar Collagen Duo zelf!

  • Tijdelijke introductie aanbieding
  • Voor de aanmaak van kraakbeen
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Probeer nu gratis*
* betaal enkel verzend- &
administratiekosten (€ 4,95)

Normaal € 24,50 

Ingrediënten

Rijstpoeder, L-ascorbinezuur (vitamine C), gelatine capsule (rund), Collavant n2 collageenpoeder, L-selenomethionine (selenium), glansmiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide).

Aanbevolen gebruik

1-2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.

Voedingswaarden

Ingrediënten 1 capsule  
Collavant n2 Collageenpoeder 40 mg  
Vitamine C 100 mg 125%*
Selenium  55 µg 100%*

*Percentage van referentie-inname