Bewegen betekent voor ons gezond oud worden

Mart en Monique doen niets liever dan erop uit trekken met hun camper. Aangekomen op hun bestemming wandelen ze graag, of verkennen ze de omgeving op de fiets. Om dat te kunnen blijven doen zorgen ze ervoor dat ze gezond eten, voldoende bewegen en ze vullen sinds 2019 hun voeding aan met VitaePro.

Bewegen betekent voor Mart & Monique vooral gezond blijven en gezond oud worden. Zij zien in hun eigen omgeving dat vrienden, familie en bekenden die veel bewogen en nu langzaam ouder worden, veel vitaler oud worden dan mensen die minder bewogen. Dat is voor hen reden om bewust veel te bewegen.

Ook zorgt het bewegen ervoor dat ze het maximale uit de camper trips halen die ze graag maken. Op bestemming wandelen en fietsen ze graag, en door dat het hele jaar te doen houden ze dat op vakantie ook veel langer vol.

VitaePro kan, als aanvulling op gezonde voeding, ook u helpen zo actief te blijven als Mart & Monique. Dat doet het met gedocumenteerd actieve ingrediënten:

 • De Boswellia serrata in VitaePro helpt je gewrichten soepel te houden.*
  VitaePro bevat Boswellia serrata, een ingrediënt dat al honderden jaren in de Indiase geneeskunde gebruikt wordt voor behoud van soepele gewrichten*. Modern wetenschappelijk onderzoek erkent ook het effect van het extract op de gewrichten.
 • VitaePro bevat vitamine D, goed voor de werking van spieren
  Vitamine D is goed voor de werking van de spieren en dat is precies waarom wij het opgenomen hebben in ons supplement. Ook bevat VitaePro vitamine C, wat bijdraagt aan de normale vorming van collageen, dat van invloed is op de normale kraakbeenfunctie.

Benieuwd wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Lees meer over de werking van VitaePro, of maak gebruik van het speciale introductie aanbod en probeer VitaePro de eerste twee maanden voor de helft van de prijs.

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

 • Voor spieren & gewrichten*
 • Hoogwaardige ingrediënten
 • Achteraf betalen
 • Automatische Bezorgservice
 • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 38,- Nu € 9,95

Meer over VitaePro?