faq-delivery_1322x540.jpg

Levering & bezorging

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over de bezorging van VitaePro. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op de experts van onze klantenservice: 020 308 2500 (werkdagen 08:30-16:30u).

Hoe bestel ik VitaePro?

VitaePro is eenvoudig te bestellen via VitaePro.nl. Op VitaePro.nl vult u het bestelformulier in met uw naam, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer. Vervolgens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en klikt u op de bestelknop. Direct na uw bestelling ontvangt u via e-mail een bevestiging, waarna we u via e-mail op de hoogte brengen wanneer wij uw pakketje versturen.

Met het eerste pakketje ontvangt u ook de contractvoorwaarden, factuur en productbrochure. De factuur dient binnen 20 dagen na ontvangst betaald te worden. Vanaf dan ontvangt u elke twee maanden een nieuw pakketje met telkens een nieuwe factuur.

Is VitaePro in de winkel verkrijgbaar?

Nee, VitaePro wordt niet in Nederlandse winkels verkocht. VitaePro wordt direct aan u geleverd. Zonder tussenkomst van anderen. Daardoor kunnen we u een premium kwaliteit supplement leveren voor een scherpe prijs.

Wat is de levertijd van VitaePro?

Uw eerste zending ontvangt u ongeveer 10 werkdagen nadat we uw bestelling hebben ontvangen. Het pakketje wordt verstuurd via Postnord. U ontvangt geen track & trace code, dit doen we om de verzendkosten voor u te minimaliseren. Het pakketje past in een normale brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven. Na twee weken niets ontvangen? Neem dan contact op met ons tel. 020 308 2500 (werkdagen 08:30-16:30u).

Waar uit bestaat een zending VitaePro?

Uw eerste zending bevat 44 capsules, goed voor zes weken - op basis van een dagelijkse dosis van 1 capsule per dag. Daarnaast vindt u de contractvoorwaarden, factuur en productbrochure ook bij de eerste zending. Zes weken later komt de volgende zending rechtstreeks bij u binnen met daarin 44 capsules en de factuur.

Kan ik voor meerdere maanden vooruit bestellen?

Ja, dat kan. Als u voor meerdere maanden tegelijk bestelt (altijd > 6 weken), bespaart u op de verzendkosten. Neem contact op met de klantenservice en wij zorgen ervoor dat uw volgende zending alle producten bevat voor de gewenste periode. U kunt kiezen voor levering elke zes weken, elke zes maanden of eenmaal per jaar.

Ik wil VitaePro bestellen maar woon niet in Nederland, kan dat?

Als u niet in Nederland woont en VitaePro toch wilt bestellen kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Dat kan via e-mail: klantenservice@vitaelab.nl of telefonisch via 020 308 2500.

Op dit moment kunnen wij leveren in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal en Belgie.

Let op: vanuit het buitenland kunt u niet gratis retourneren.

cs-banner.png

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Duurzaam
Hoogwaardige ingrediënten
Plant extracten

Ervaar VitaePro zelf!

  • Voor spieren & gewrichten*
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Achteraf betalen
  • Automatische Bezorgservice
  • Geen verplichtingen

Nu slechts 9,95
voor de eerste zes weken

Normaal € 38,- Nu € 9,95