Hoe werkt het abonnement?

VitaePro is exclusief verkrijgbaar op VitaePro.nl en als abonnement. We verwelkomen je graag als abonnee! Lees hier alles over de voordelen van het abonnement en hoe het precies werkt.

Voordelen

Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat het meeste effect van VitaePro wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we VitaePro bij voorkeur als abonnement aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes en altijd met 28% korting!

  • Altijd 28% korting op alle zendingen
  • Abonnement zonder verplichtingen
  • Prijzen altijd inclusief verzendkosten
  • Elke 60 dagen een nieuwe verpakking
  • Bonuspunten per zending, te besteden aan premium supplementen
  • Telefonisch advies van onze VitaeLab experts
  • Achteraf betalen
  • Gratis retourneren binnen Nederland

Het VitaePro abonnement in 3 makkelijke stappen

1. Meld u aan voor een abonnement

Als lid van VitaePro betaalt u € 39,80 per 8 weken incl. verzendkosten - de prijs voor een losse verpakking is € 55,-. Wordt u nu lid, dan profiteert u van ons introductieaanbod: de eerste verpakking ontvangt u dan voor € 19,90 ipv € 39,80! 
 
Liever geen lid worden? Kies dan voor een losse verpakking.

2. Ontvang iedere 8 weken een nieuwe verpakking VitaePro

Als lid ontvangt u iedere 8 weken automatisch nieuwe zending met daarin 60 capsules, ter waarde van €55,- thuis gestuurd. 
 
U betaalt achteraf; de factuur zit bijgesloten in de verpakking en het pakketje past door de brievenbus. Als lid zijn de verzendkosten altijd inbegrepen in de prijs.

3. Sla geen dag over

Neem iedere dag uw VitaePro capsule en…blijf in beweging! 

Zo zorgt ons handige abonnement ervoor dat u nooit zonder supplementen zit en dat u er aan herinnerd wordt om uw capsules te nemen. Bovendien koopt u rechtstreek bij ons, zo kunnen we de prijs voor u zo laag mogelijk houden.

 

Opzeggen

Het VitaePro abonnement is flexibel en geeft u alle vrijheid om op te zeggen wanneer u wilt. U zit dus nergens aan vast. Zelfs als u halverwege een strip bent, kunt u besluiten te stoppen. Wanneer u het product terugstuurt krijgt u - indien u al betaald heeft - uw geld terug voor de nog niet genomen supplementen. Daarnaast betalen wij binnen Nederland de kosten voor het terugsturen. Het VitaePro abonnement is dus zonder risico voor u.

telefonist-square.png

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over het VitaePro abonnement, de levering & bezorging of de manier van retourneren? U vindt hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Proberen? Profiteer nu van het introductie aanbod!

Packshot-1990.jpg

Nieuwsgierig geworden naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductie aanbod! U start uw abonnement met een eerste zending met daarin 60 capsules VitaePro, goed voor twee maanden op basis van 1 dosis per dag.

U betaalt als nieuw lid nu slechts €19,90 incl. €2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere prijs voor VitaePro leden is €39,80 per zending, incl. verzendkosten. U bespaart nu dus €39.80 - €19.90 = €19,90 op uw eerste zending!