Het Abonnement

 

We leiden allemaal een druk leven; werk, hobby’s, vrienden en familie. Dan gebeurt het wel eens dat u vergeet langs de drogist, apotheek of supermarkt te gaan.

Uit onderzoek onder onze klanten is gebleken dat men het meeste effect ervaart wanneer men VitaePro consequent gebruikt. Daar kan een druk leven soms wel eens tussen komen. Juist daarom bieden wij u VitaePro aan als handig abonnement. U ontvangt elke twee maanden automatisch een nieuwe zending.  Voor de bezorging hoeft u niet thuis te blijven, die past makkelijk door de brievenbus. Zo zorgt ons handige abonnement ervoor dat u nooit zonder uw supplementen zit, en dat u er bovendien aan herinnerd wordt om uw capsules te nemen.

packshot-offer.png

Hoe werkt het abonnement?

Stap 1
Neem een abonnement op VitaePro.nl

Stap 2
Ontvang iedere 8 weken een nieuwe verpakking VitaePro

Stap 3
Betaal achteraf middels de bijgevoegde factuur

Stap 4
Sla geen dag over en ervaar het maximale effect van VitaePro

VitaePro_Abbo-stappenplan.png

Hoe werkt het abonnement?

Stap 1

Neem een abonnement op VitaePro.nl

Stap 2

Ontvang iedere 8 weken een nieuwe verpakking VitaePro

Stap 3

Betaal eenvoudig achter via de bijgesloten factuur

Het VitaePro abonnement werkt heel simpel. Na uw bestelling ontvangt u elke 60 dagen een nieuwe verpakking met daarin 60 capsules, genoeg voor twee maanden op basis van 1 capsule per dag. Uw eerste zending ontvangt u ongeveer twee weken nadat wij uw bestelling hebben ontvangen.

Bij de zending vindt u ook de factuur voor die zending die u binnen 14 dagen kunt betalen. U betaalt dus pas wanneer u dat wilt en wij incasseren niet automatisch.

 

Kan ik het abonnement gemakkelijk opzeggen?

Ondanks dat VitaePro aan abonnement is, heeft u alle vrijheid om op te zeggen wanneer u wilt. U zit dus nergens aan vast! Zelfs als u halverwege een strip bent kunt u besluiten te stoppen. Wanneer u het product terugstuurt krijgt u - indien u al betaald heeft - uw geld terug voor de nog niet genomen supplementen. Bovendien betalen wij de kosten voor het terugsturen. Het VitaePro abonnement is dus zonder risico voor u.

Kortom, VitaePro biedt u het gemak van een abonnement en de vrijheid om op te zeggen wanneer u maar wilt.

telefonist-square.png

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over het VitaePro abonnement, de levering & bezorging of de manier van retourneren? U vindt hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.