Hoe werkt het abonnement?

VitaePro is niet in de winkel verkrijgbaar maar enkel als abonnement. Waarom wij daarvoor gekozen hebben, wat de voordelen zijn en hoe het werkt leggen we u graag uit.

Uit onderzoek onder onze klanten is gebleken dat men het meeste effect ervaart wanneer men VitaePro consequent dagelijks gebruikt. Maar we leiden allemaal een druk leven; werk, hobby’s, vrienden en familie. Dan gebeurt het wel eens dat u vergeet langs de drogist, apotheek of supermarkt te gaan. Juist daarom bieden wij u VitaePro aan als handig abonnement.

Het abonnement in 3 makkelijke stappen

1. Meld u aan voor het VitaePro abonnement

Sluit op VitaePro.nl een abonnement af voor € 39,80 per twee maanden incl. verzendkosten. (U profiteert nu van een tijdelijke introductiekorting waarbij de prijs voor de eerste twee maanden slechts € 19,90 is)

2. Ontvang iedere 8 weken een nieuwe verpakking VitaePro

Na uw bestelling ontvangt elke 60 dagen automatisch een nieuwe zending met daarin 60 capsules. Genoeg voor 8 weken op basis van 1 capsule per dag. Uw eerste zending ontvangt u ongeveer twee weken na uw bestelling.

Voor de bezorging hoeft u niet thuis te blijven, die past makkelijk door de brievenbus. De factuur zit bijgevoegd in het pakketje, u betaalt dus altijd achteraf. 

3. Sla geen dag over

Neem iedere dag uw VitaePro capsule en blijf lekker doen waar u gelukkig van wordt.

Zo zorgt ons handige abonnement ervoor dat u nooit zonder uw supplementen zit, en dat u er bovendien aan herinnerd wordt om uw capsules te nemen. Bovendien koopt u rechtstreeks bij ons, zo kunnen we de prijs voor u zo laag mogelijk houden.

 

Opzeggen

Ondanks dat VitaePro aan abonnement is, heeft u alle vrijheid om op te zeggen wanneer u wilt. U zit dus nergens aan vast! Zelfs als u halverwege een strip bent kunt u besluiten te stoppen. Wanneer u het product terugstuurt krijgt u - indien u al betaald heeft - uw geld terug voor de nog niet genomen supplementen. Bovendien betalen wij de kosten voor het terugsturen. Het VitaePro abonnement is dus zonder risico voor u.

Kortom, VitaePro biedt u het gemak van een abonnement en de vrijheid om op te zeggen wanneer u maar wilt.

telefonist-square.png

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over het VitaePro abonnement, de levering & bezorging of de manier van retourneren? U vindt hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Proberen? Profiteer nu van het introductie aanbod!

Packshot-1990.jpg

Nieuwsgierig geworden naar wat VitaePro voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductie aanbod! U start met een eerste zending met daarin 60 capsules VitaePro, goed voor twee maanden op basis van 1 dosis per dag.

U betaalt nu slechts €19,90 incl. €2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere abonnementsprijs is €39,80 per zending, incl. verzendkosten. U bespaart nu dus €39.80 - €19.90 = €19,90 op uw eerste zending!