CalMag: rijk aan Calcium & Magnesium

Probeer Calcium & Magnesium met 50% korting

Profiteer nu tijdelijk van € 7,50 introductiekorting en betaal voor de eerste twee maanden maar € 7,50. Dat is slechts € 0,13 per dag!

Calcium & Magnesium: goed voor uw botten en spieren

Calcium & Magnesium is een voedingssupplement dat rijk is aan calcium, magnesium en vitamine D. Deze gedocumenteerd actieve ingredienten zijn samen goed voor het behoud van sterke botten en soepele spieren. Ontwikkeld door ons team van wetenschappers uit Noorwegen en geproduceerd in Europa.

Calcium is van belang bij het behoud van sterke botten en tanden. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren, is goed voor het skelet en ondersteunt het energieniveau. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en speelt een rol bij het behouden van sterke spieren.

Het is goed voor uw botten

Calcium & Magnesium is rijk aan calcium en magnesium, wat belangrijke bouwstenen zijn voor uw skelet. Uw botten regenereren continue, maar naarmate u ouder wordt gaat dat steeds langzamer. Het is daarom belangrijk om voldoende calcium en magnesium binnen te krijgen. Vooral na uw 30ste is het belangrijk voldoende calcium & magnesium binnen te krijgen, omdat uw botmassa vanaf dan sneller afbreekt dan dat er nieuwe gevorm kan worden.

Het is goed voor de werking van spieren

De vitamine D in Calcium & Magnesium is goed voor de werking van spieren. De calcium in Calcium & Magnesium zorgt ervoor dat uw spieren kunnen samentrekken. Daarnaast helpt de magnesium in Calcium & Magnesium bij de vorming van spieren. Zo helpt Calcium & Magnesium bij het behoud van soepele spieren.

Automatische Bezorgservice

Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat het meeste effect van Calcium & Magnesium wordt ervaren bij regelmatig, routinematig gebruik. Dat is precies waarom we Calcium & Magnesium middels automatische bezorgservice aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes!

De voordelen op een rijtje

  • Automatische bezorging zonder verplichtingen
  • Op ieder moment per direct opzegbaar
  • 30 dagen bedenktijd, betaal achteraf
  • Elke twee maanden een nieuwe verpakking
  • Gratis retourneren binnen Nederland
  • Gratis contact met de experts van de VitaeLab klantenservice

Nu € 7,50 korting!

Nieuwsgierig geworden naar wat Calcium & Magnesium voor u zou kunnen doen? Profiteer dan nu van het introductie aanbod! Start vandaag nog en ontvang Calcium & Magnesium elke twee maanden automatisch thuis. Vrijblijvend en zonder verplichtingen!

U betaalt als nieuwe klant tijdelijk slechts € 7,50 voor de eerste zending (€0.13/dag). De reguliere prijs voor Calcium & Magnesium bij automatische bezorging is € 15,00 per zending (€0.25/dag). U bespaart nu dus € 7,50 op uw eerste zending

Ingrediënten

Calciumcarbonaat (calcium), magnesiumoxide (magnesium), maltodextrine, verdikkingsmiddel (microkristallijne cellulose, stearinezuur, magnesiumzouten van vetzuren), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), antiklontermiddel (siliciumdioxide), cholecalciferol (vitamine D). 

Aanbevolen gebruik

2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is vanwege de vorm niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Droog, donker en buiten bereik van kinderen houden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dient niet als vervanging voor medicijnen. Bij zwangerschap of medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van dit voedingssupplement.  

Voedingswaarden

Ingrediënten per dagelijkse dosis 2 capsules  
Calcium 400 mg 50%*
Magnesium 187.5 mg 50%*
Vitamine D µg  100%*

*Percentage van referentie-inname