VL_VPP_EPI_Capsules_Hero_1920x455_25803.jpg

Vitaminen en supplementen

Vitaminen zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Wanneer u niet voldoende vitaminen binnenkrijgt door gezonde en gevarieerde voeding, kan het zinvol zijn om dit aan te vullen met een voedingssupplement.

13 essentiële vitamines
Vitaminen zijn essentiële organische stoffen die ons lichaam nodig heeft. Vandaag de dag zijn we bekend met 13 essentiële vitamines; A, C, D, E en K, evenals acht verschillende B-vitaminen. Omdat het lichaam deze vitamines zelf niet kan aanmaken, is het noodzakelijk om deze vitamines middels voeding binnen te krijgen. Het woord vitamine komt van het Latijnse woord "vita" wat leven betekent.

Volgens het voedingsadvies van het voedingscentrum zou je per dag 250 gram groenten en 200 gram fruit moeten eten. Volgens onderzoek van het RIVM, haalt slechts 2% van de Nederlands het minimum voor groenten, gemiddeld eten we 127 gram groeten per dag. Groenten en fruit zijn vitaminerijk voedsel, vette vis is een goede bron van vitamine D.

Bij het volgen van het aanbevolen voedingsadvies, krijgt u voldoende van de meeste vitamines. Als u niet de juiste (hoeveelheid) voeding eet, kunnen voedingssupplementen een waardevolle aanvulling zijn voor uw gezondheid.

VitaePro is een veelzijdig voedingssupplement
VitaePro bevat verschillende ingrediënten die goed zijn voor veel lichaamsfuncties. Naast de antioxidanten selenium, vitamine C en E, bevat VitaePro ook vitamine B12 en D, evenals Boswellia serrata en omega-3 vetzuren. Ook bevat VitaePro de platextracten astaxanthine, zeaxanthine en luteïne.

Boswellia serrata voor soepele gewrichten
De formule van VitaePro bevat ook Boswellia serrata; dit houdt de gewrichten soepel. Boswellia serrata wordt al honderden jaren gebruikt om voor de gewrichten te zorgen1. Dit ingrediënt wordt in de Indiase geneeskunde al honderden jaren gebruikt om goed werkende gewrichten te behouden.

5 redenen om VitaePro uit te proberen:

  • VitaePro bevat Boswellia serrata; dit houdt de gewrichten soepel1. Het voedingssupplement bevat natuurlijke, krachtige antioxidanten die de lichaamscellen beschermen, vitamine B12 die helpt vermoeidheid te verminderen, vitamine D is goed voor je spieren, evenals essentiële omega-3 vetzuren die goed zijn voor het hart2.
  • Als no.1 voedingssupplementen in Scandinavië voor spieren en gewrichten, heeft VitaePro meer dan 100.000 gebruikers - in totaal zijn 9 van de 10 klanten die VitaePro al meer dan een jaar gebruiken, zo tevreden dat ze VitaePro aanbevelen aan anderen!
  • VitaePro helpt duizenden mensen een actiever leven te leiden, en 85% van onze gebruikers ervaart een positief effect op spieren en gewrichten3
  • VitaePro wordt direct aan u geleverd. Zonder tussenkomst van anderen. Daardoor kunnen we u een premium kwaliteit supplement leveren voor een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u VitaePro elke 2 maanden thuisbezorgd. Eenvoudig en handig!


Probeer VitaePro nu voor 19,90 voor de eerste 2 maanden!

1. Evaluatie van de gezondheidsclaim door de EU is lopende
2. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
3. Gebaseerd op een klantenonderzoek (2019) bij 884 Noorse klanten die de vragen op een schaal van 1 tot 6 hebben beoordeeld.

 

OVER VITAEPRO

VitaePro Packshot

VitaePro is een uniek voedingssupplement dat al 15 jaar ontwikkeld en verbeterd wordt. Het is in die tijd uitgegroeid tot no. 1 supplement van Scandinavië voor spieren en gewrichten.

VitaePro bevat enkel actieve, gedocumenteerde ingrediënten die helpen uw spieren en gewrichten soepel te houden, bijdragen aan een normale functie van het hart, helpen vermoeidheid te verminderen en uw immuunsysteem ondersteunen.

Nieuwsgierig?

VitaePro bevat ingrediƫnten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiĆ«le vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.