VP_VP_ALL_1920x455_1806_Aage_Hareide_ball.jpg

"Het is belangrijk dat het lichaam fit blijft" - Åge Hareide

Åge Hareide is een voormalig professioneel voetballer en werkt nog steeds op het hoogste niveau in de voetbalwereld. “Op mijn leeftijd ben je blij als je spieren en gewrichten zonder al te veel problemen samenwerken. Ik wil constant blijven werken aan nieuwe doelen, daarom neem ik VitaePro.”

De 64-jarige Åge Hareide heeft een lange coachingcarrière achter de rug, en vandaag werkt hij op het hoogste niveau in de voetbalwereld. In 1985 maakte hij zijn debuut als coach voor Molde, waar hij eerder voetballer was geweest. Na enkele seizoenen ging de reis als coach verder naar het Zweedse Helsingborg (1998), Brøndby (2000) en Rosenborg (2003). Later in dat jaar werd hij bondscoach voor Noorwegen.

Vanaf 2016 is Åge Hareide terug op het hoogste niveau in de voetbalwereld, namelijk als bondscoach voor Denemarken. Nadat Denemarken zich kwalificeerde voor de World Cup, heeft hij de Deense voetbalharten gewonnen en niet in de laatste plaats zijn eigen spelers. De populaire bondscoach slaagde erin het team naar de 8e finale te halen in de World Cup van dit jaar en ontving veel lof van de voetbalnatie Denemarken.

Åge is altijd gericht op gezond leven en het belang van lange termijn denken. Maar op een drukke dag is soms lastig om alle stappen helemaal correct te nemen die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Daarom neemt hij VitaePro als aanvulling op zijn voeding.

"Een auto moet de juiste brandstof hebben, anders gaat het mis. Hetzelfde geldt voor het lichaam. Met het ouder worden, is het belangrijk voor me geworden om ervoor te zorgen dat het lichaam fit blijft, zodat ik hetzelfde hoge niveau van activiteit kan behouden. Ik moet beter voor mezelf zorgen, daarom neem ik VitaePro. "

VitaePro is al vele jaren een natuurlijk onderdeel van het gezin. "Ik ken veel mensen die VitaePro gebruiken, onder andere mijn vrouw. Door de rijke formule van VitaePro, kan ik het sterk aanbevelen. Er zitten voor mij veel belangrijke aanvullingen in op mijn dagelijkse voeding.

4 goede redenen om VitaePro nu te proberen:

  • VitaePro bevat Boswellia serrata; dit houdt de gewrichten soepel1. Het voedingssupplement bevat natuurlijke, krachtige antioxidanten die de lichaamscellen beschermen, vitamine B12 die helpt vermoeidheid te verminderen, vitamine D is goed voor je spieren, evenals essentiële omega-3 vetzuren die goed zijn voor het hart2.
  • Als no.1 voedingssupplementen in Scandinavië voor spieren en gewrichten, heeft VitaePro meer dan 100.000 gebruikers - in totaal zijn 9 van de 10 klanten die VitaePro al meer dan een jaar gebruiken, zo tevreden dat ze VitaePro aanbevelen aan anderen!
  • VitaePro helpt duizenden mensen een actiever leven te leiden, en 85% van onze gebruikers ervaart een positief effect op spieren en gewrichten3
  • VitaePro wordt direct aan u geleverd. Zonder tussenkomst van anderen. Daardoor kunnen we u een premium kwaliteit supplement leveren voor een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u VitaePro elke 2 maanden thuisbezorgd. Eenvoudig en handig!

Probeer VitaePro nu voor 9,95/mnd voor de eerste 2 maanden!

1. Evaluatie van de gezondheidsclaim door de EU is lopende
2. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
3. Gebaseerd op een klantenonderzoek (2019) bij 884 Noorse klanten die de vragen op een schaal van 1 tot 6 hebben beoordeeld.

Introductie aanbieding:

Betaal nu slechts € 19,90 incl. € 2,95 verzendkosten voor de eerste zending. De reguliere abonnementsprijs is € 38,35 per zending, incl. verzendkosten. Deze prijs betaalt u voor de tweede en volgende zendingen. U betaalt pas achteraf.

U bespaart nu dus € 38.35 - €19.90 = €18,45 op uw eerste zending!

Selecteer hier het aantal gewenste doses per dag. Max. 2 voor de introductieprijs. VitaePro wordt elke 60 dagen thuisbezorgd en is eenvoudig (direct) opzegbaar.

VitaePro bevat ingrediënten met gedocumenteerd effect op verschillende functies in het lichaam:

 

HART - VitaePro bevat omega-3 - rijk aan essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

VERMINDERDE VERMOEIDHEID - VitaePro bevat vitamine B12 en C, welke bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

BESCHERMING VAN CELLEN - VitaePro bevat de antioxidanten seleen, vitamine C en E, welke bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUUNSYSTEEM - VitaePro bevat seleen, vitamine B12, C en D, welke bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.